search

Ons nieuws van maandag 31 januari 2022

Dit zou de 'The Wheel of Time'-schrijver veranderen aan de serie van Prime Video
Series / Nieuws

Dit zou de 'The Wheel of Time'-schrijver veranderen aan de serie van Prime Video

The Wheel of Time van Prime Video verandert het nodige aan de boeken van Robert Jordan (en Brandon Sanderson).

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Wheel of Time is geen gemakkelijke om te maken. Het is een verfilming van een veertiendelige boekenreeks, die vele duizenden personages telt, heel wat verhaallijnen en momenten die afleiden van het 'hoofdverhaal'.

Daarom was het ook best knap van showrunner Rafe Judkins dat hij erin slaagde een prima eerste seizoen te maken. De serie The Wheel of Time weet dan ook prima te bevallen bij de fans, met name ook door het tempo dat het boek heeft. Schrijver Brandon Sanderson, die de laatste drie boeken schreef na het overlijden van bedenker en schrijver Robert Jordan, onthulde tijdens een interview dat hij toch enige zaken zou veranderen.

The Wheel of Time-veranderingen
Sanderson vertelde dat hij hier en daar wat zaken anders zou hebben gemaakt.

"Ik zou Perrin ervoor laten kiezen de Way of the Leaf te volgen. Door de Tinkers te ontmoeten, zodat zij ook een punt hebben in het narratief. Hij pikt die draad op, probeert het niet en vecht terug en komt tot de conclusie dat het niets voor hem is. Dan heb je ten minste een verhaallijn," zei Sanderson.

"Je zou het zelfs zo kunnen doen, dat hij ervoor kiest de Way of the Leaf te volgen, maar gemarteld wordt door Valda. Dan is er een moment waarop hij breekt en zegt: 'Nee, de Way of the Leaf is het niet voor mij'. Die scène met Valda, die begreep ik echt niet."

The Wheel of Time zie je nu op Prime Video. De opnames van seizoen 2 zijn al rond.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Herhalingen 'Young Sheldon' scoren beter dan meeste nieuwe series
Series / Nieuws

Herhalingen 'Young Sheldon' scoren beter dan meeste nieuwe series

Young Sheldon is een gigantische kracht om rekening mee te houden in televisieland.

Young Sheldon staat in de top tien meest bekeken televisiekomedies in het seizoen 2021-2022. De serie wint het van veel andere sitcoms.

Young Sheldon ging in 2017 van start op CBS en volgt een jonge Sheldon Cooper. Hij worstelt met begrip vinden bij zijn familie, leraren en gelijken. De serie wordt verteld door Jim Parsons, die een volwassen Sheldon speelde in The Big bang Theory.

Young Sheldon-kijkcijfers
De serie Young Sheldon is bezig met zijn vijfde seizoen en is zo'n succes dat er al een zesde reeks besteld is. Variety weet nu te melden dat de show voorlopig here to stay is.

In de lijst met de meest bekeken sitcoms, wist CBS 7 van de 10 plekken te bezetten. Op nummer 1 staat Young Sheldon met 9,275 miljoen kijkers gemiddeld volgens de "meest actuele datastroom van Nielsen". Die wordt me teen week vertraging vrijgegeven.

Hoe dan ook is het een opvallend lijstje, want Young Sheldon staat ook op de zevende plek met zijn herhalingen - die trekken 4,280 miljoen kijkers. Daarmee doet de serie het beter dan de meeste gloednieuwe televisiekomedies van het afgelopen jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave scifi-serie 'Halo' start gelukkig al heel snel
Series / Nieuws

Gave scifi-serie 'Halo' start gelukkig al heel snel

De eerste trailer is ook te zien voor verfilming die jaren in de maak was.

De eerste trailer voor Halo werd uitgezonden tijdens de rust van de AFC Championship Game en de eerste uitgebreide beelden zijn zeker indrukwekkend te noemen. De scifi-serie moet een van de toppers van de nieuwe streamingdienst van Paramount worden.

Nu is duidelijk dat de serie al in maart op Paramount+ zal starten, op 24 maart. Naar verluidt werd er 40 miljoen dollar uitgetrokken voor de productiekosten.

Spartan en Halsey
Er zijn twee hoofdpersonages. De eerste is Master Chief Petty Officer John-117, een torenhoge genetisch gemanipuleerde supersoldaat die bekend staat als een "Spartan", gespeeld door Pablo Schreiber.

Het andere belangrijke personage is Dr. Catherine Elizabeth Halsey, een wetenschapper voor de UNSC (United Nations Space Command) en bedenker van het Spartan-II Project, gespeeld door actrice Natascha McElhone.

Tien afleveringen, en in Nederland te zien?
Er verschijnen tien afleveringen van Halo. Opvallend is dat de serie al sinds 2015 in ontwikkeling is en showrunner Kyle Killen in 2018 werd aangetrokken. Er is duidelijk aandacht besteed aan de verfilming van de Xbox-gamereeks die in 2001 startte.

Op welke in Nederland te verkrijgen dienst de serie eventueel te volgen is, is nog niet bekend.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Ash vs. Evil Dead | Bing nu! | 3 seizoenen
Dertig jaar later komt de allerbeste demonenjager Ash Williams weer in actie om te vechten tegen een nieuwe Dodieten-plaag. Hij is een hand kwijt, maar niet zijn talent. De afgeronde serie heeft rollen voor Bruce Campbell, Lucy Lawless, Ray Santiago, Dana DeLorenzo en Jill Marie Jones.



The Walking Dead | Bing nu! | 10 seizoenen
Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen. De serie staat met 10 seizoenen op Netflix. Seizoen 11 verschijnt waarschijnlijk later, maar deze kun je ook volgen op Disney+ Star.



The Haunting of Hill House | Bing nu! | Miniserie
In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven. Met rollen voor Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Henry Thomas en Elizabeth Reaser.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Archive 81'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Archive 81'

Dit meeslepende en uiterst onheilspellend en onvoorspelbare horrormysterie smaakt vooral naar meer.

Regie: Rebecca Thomas, Haifaa Al-Mansour, Justin Benson, e.a. | Cast: Mamoudou Athier (Dan Turner), Dina Shihabi (Melody Pendras), Evan Jonigkeit (Samual), Julia Chan (Annabelle), Ariana Neal (Jess), Matt McGorry (Mark Higgins), Martin Donovan (Virigil Davenport), Charlie Hudson III (Steven Turner), Georgina Haig (Iris Vos), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 45-59 minuten | Jaar: 2022

Welke geheimen herbergt het fictieve New Yorkse appartementencomplex The Visser? Je zou kunnen stellen dat dit de centrale vraag is in de Netflix-serie Archive 81, maar deze vraag dobbert slecht aan de oppervlakte. Daaronder schuilt een complex mysterie waarin heden en verleden in elkaar overgaan en niets is wat het lijkt.

Maar liefst een ton krijgt videoarchivist Dan Turner aangeboden voor het herstellen van een reeks videobanden die in een allesverwoestende brand van The Visser zwaar zijn beschadigd. De klus komt van de mysterieuze zakenman Virgil Davenport, die een bedrijf leidt waarover online helemaal niets terug te vinden is.

Dan mag de klus klaren in een afgelegen kantoorpand dat nog het meest weg heeft van een bunker. Op de banden uit 1994 staat een videodocumentaire van ene Melody Pendras die haar intrek heeft genomen in The Visser. De vraag die haar drijft is wat de band is tussen The Visser en haar moeder, die Melody op jonge leeftijd liet adopteren.

Bij het repareren en herstellen van de banden wordt Dan steeds meer in Melody's verhaal gezogen. Wat is de aard van de geheime bijeenkomsten die plaatsvinden in de recreatieruimte van The Visser? Waarom kent geen van de markante bewoners van het gebouw Melody's moeder? En wat zijn de ware motieven van Dans merkwaardige opdrachtgever Davenport?

Bij Archive 81 krijg je voortdurend de indruk dat je dicht bij antwoorden op prangende vragen bent, om vervolgens toch weer op het verkeerde been te worden gezet. De oorsprong van deze horrorserie ligt in een podcast die inmiddels drie seizoenen kent. De zoektocht van Melody en de historie van The Visser worden zo tastbaar dat je denkt grotendeels met een documentaire te maken hebben.

De makers hebben het dan ook slim aangepakt. Waar we eerst alleen de flarden van Melody's filmondernemingen door de ogen van Dan te zien krijgen, draait gaandeweg het perspectief. We krijgen te zien hoe Melody, die haast volgroeid lijkt met haar camera, de gebeurtenissen vastlegt. Hoe haar voormalig huisgenoot Annabelle bij haar intrekt en hoe haar gids van het gebouw, de jonge Jess, het steeds zwaarder te verduren krijgt.

Deze puzzeltocht gaat gepaard met een onheilspellende sfeer. Wat ook niet helpt is dat zowel Melody als Dan een psychisch getroebleerd verleden hebben. Dans vader is psycholoog geweest maar kwam om in de voorgenoemde brand. Zelf is Dan na een heftige relatie een tijd opgenomen geweest in een psychiatrische kliniek. Extra reden voor Dans beste vriend Mark om hem goed in de gaten te houden.

Naarmate de thematiek zich verdiept wordt het mysterie alleen nog maar groter en wordt tevens de vraag opgeroepen of er ook een link is tussen Dan en Melody. Niets berust hier op toeval. Hierbij wordt aangesloten bij de nog steeds grote populariteit van films als The Blair Witch Project en het (televisie)werk van David Lynch. Hoe dieper je afdaalt in het konijnhol, hoe meer belangen en levens op het spel komen te staan.

Hierbij lijken de personages, waarbij de Saoedi-Arabisch Dina Shihabi diepe indruk maakt, telkenmale de gevoelens van de kijker te vertolken. Het aantal geuite 'what the fucks' is niet te tellen. Elke aflevering wordt bovendien voorafgegaan door fictieve nieuwsberichten en documentaire-items waardoor de link met wat als echtheid wordt gefingeerd alleen maar sterker wordt.

Archive 81 kan eigenlijk niet lang genoeg duren, al verliest de serie aan kracht als de ontknoping nadert en je de zo lang gewenste antwoorden krijgt. Toch doet het wrange einde verlangen naar meer. De makers hebben al aangekondigd dat dit nooit is bedoeld als een serie van één seizoen. Je laat je graag weer het konijnenhol insleuren.

★★★★☆

Archive 81 is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Star Trek'-serie wordt gamechanger in het laatste seizoen
Series / Nieuws

Deze 'Star Trek'-serie wordt gamechanger in het laatste seizoen

Star Trek: Picard zal eindigen met seizoen drie maar het einde gaat opvallend worden.

Verleden week zagen we de trailer voor het aanstaande tweede seizoen van Star Trek: Picard. Niet veel later verscheen het nieuws dat de serie verlengd is met een derde seizoen. Dit wordt ook het laatste seizoen.

De showrunners van de serie noemen het derde seizoen van Star Trek: Picard een Star Trek-evenement dat het universum zal veranderen. Terry Matalas en Akiva Goldsman spraken erover met SFX magazine.

Picard seizoen 3 gaat voor veranderingen zorgen
"Zeker in seizoen drie zijn er enkele baanbrekende Star Trek-universumideeën. Seizoen twee, hoe episch van opzet ook, is een intiem verhaal," zei Matalas over de nieuwe seizoenen.

"Er zijn een paar knipoogjes naar de Kirk-films", zegt Matalas over seizoen drie. [i]"Ik ben opgegroeid met de originele serie en de Kirk-films. Dat is mijn Star Trek. Dus je zult zien dat bepaalde dingen een en ander met elkaar verbindt. En ik denk dat Akiva een echt fascinerende en hartverscheurende psychologische verkenning van Picard heeft gerealiseerd, die niemand verwacht."

De opnames voor seizoen drie van Picard zitten er al bijna op. Wanneer seizoen drie verschijnt is niet bekend. Seizoen twee trapt op 3 maart af. De serie volg je in Nederland op Amazon Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde van succesvolle nieuwe Netflix-miniserie uitgelegd
Series / Video/clip/featurette

Einde van succesvolle nieuwe Netflix-miniserie uitgelegd

Met die lange titel: The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window.

Afgelopen vrijdag ging op Netflix de miniserie The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window in premiere. De serie is gelijk een succes, aangezien deze is terug te vinden op de zesde plaats in de Netflix Top Tien.

De serie werd bedacht door Rachel Ramras, Hugh Davidson en Larry Dorf en heeft Kristen Bell in de hoofdrol als Anna Whitaker, een vrouw die een pauze neemt van haar schildercarrière om te rouwen om de dood van haar achtjarige dochter, een tragedie die ook haar huwelijk op de kop zette. Ze lijdt aan "ombrophobia", een angst voor regen, en neemt pillen met rode wijn, dat hallucinaties veroorzaakt.

Wat betekent het einde?
De serie valt niet alleen op door de lange titel. Ook het einde zal wat vragen oproepen. Dit heeft Netflix ook door en plaatste daarom onderstaande video online, waarin het einde wordt toegelicht. En Netflix neemt daar ook goed de tijd voor. De video duurt een kleine tien minuten.

"WIE HEEFT HAAR VERMOORD?! In deze video nemen we een diepe duik, beoordelen, recapituleren en leggen we de wendingen en het einde uit van de Netflix satirische thriller *diep inademen* The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window. Voor deze heb je een groot glas rode wijn nodig," is de beschrijving.

En ja, hieronder dus SPOILERS!




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Addams Family'-spinoff 'Wednesday' van Tim Burton wordt zeer verrassend
Series / Nieuws

'Addams Family'-spinoff 'Wednesday' van Tim Burton wordt zeer verrassend

Hoofdrolspeler Jenna Ortega laat ons weten wat we kunnen verwachten van de Netflix-serie.

Jenna Ortega, hoofdrolspeler van Netflix-serie/Addams Family-spinoff Wednesday, heeft onthuld dat de serie van Tim Burton fans zal verrassen.

Ortega speelt de rol van Wednesday en daar komt natuurlijk de nodige druk bij kijken. Tijdens een recent gesprek met The Hollywood Reporter liet de jonge actrice echter weten dat fans zich geen zorgen hoeven te maken:

"Het is waarschijnlijk de grootste fysieke transformatie die ik voor een rol heb moeten doorgaan. Ik heb mijn haar laten knippen en pikzwart laten verven. Daarbij heb ik mijn manier van praten en mijn maniertjes en gezichtsuitdrukkingen moeten aanpassen. Ik denk dat ik er zowel mijzelf als het publiek mee verras.

Het is een behoorlijk gekke ervaring. Maar ik heb het geluk dat ik de kans heb om met een iconische regisseur te werken, die ook nog eens ontzettend aardig is en heel gedetailleerd te werk gaat. Dat ik zo'n excentrieke rol heb mogen spelen is heel opwindend voor mij, zeker met zo'n geliefd personage.

Wat betreft de rol, had ik verschillende keuzes kunnen maken. We hebben Wednesday Addams namelijk nooit als een tiener gezien, dus haar botte gedragingen komen waarschijnlijk hilarischer over op jongere leeftijd. Maar hoe kom je daarmee weg als je ouder wordt? Het vinden van die balans bracht aardig wat druk met zich mee."


Wednesday zal later dit jaar te streamen zijn via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' seizoen 8 ook in 2021 in Top 10 illegaal gedownloade series
Series / Nieuws

'Game of Thrones' seizoen 8 ook in 2021 in Top 10 illegaal gedownloade series

De lijst heeft een Marvel-serie bovenaan staan. Check hieronder de gehele lijst.

Het illegaal downloaden van films en series zal wel nooit verdwijnen. Door de komst van steeds meer streamingdiensten versplintert het aanbod verder en dat zal de weg naar illegale kanalen waarschijnlijk verder doen toenemen.

In 2021 werd er ook veel illegaal gedownload. Zo werd op FilmTotaal al duidelijk dat de film Godzilla vs. Kong het vaakst illegaal gedownload werd. Hieronder zie je de lijst met de meest gedownloade series, via de website Akamai.

Top 10 illegaal gedownloade series in 2021
We zien in de lijst bekende titels, met bovenin drie Marvel-series van Disney+ en met Loki aan kop. Opvallend is ook dat het achtste seizoen van Game of Thrones ook in de lijst staat. Het seizoen verscheen in 2019.

1. Loki - seizoen 1
2. WandaVision - seizoen 1
3. Rick and Morty - seizoen 5
4. The Falcon and The Winter Soldier - seizoen 1
5. The Walking Dead - seizoen 10
6. Game of Thrones - seizoen 8
7. The Flash - seizoen 7
8. Vikings - seizoen 6
9. True Beauty - seizoen 1
10. Superman & Lois - seizoen 1

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt al deze series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt al deze series nieuw toe komende week

Het wordt weer een leuke week op Netflix met o.a. Brooklyn Nine-Nine.

Netflix maakt er deze week weer een leuk feestje van met nieuwe series. We zetten vandaag, zoals elke maandag, op een rij wat je allemaal nieuw kan verwachten op 's werelds grootste streamingdienst. Zet je maar weer schrap voor een topweek!

VANAF 1 FEBRUARI
Raising Dion (seizoen 2): Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

VANAF 2 FEBRUARI
Dark Desire (seizoen 2): Een noodlottig weekendje weg leidt voor de getrouwde Alma tot hartstocht, eindigt in tragedie en brengt haar ertoe de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

VANAF 3 FEBRUARI
Murderville: In deze geïmproviseerde misdaadcomedy onderzoekt de excentrieke detective Terry Seattle een reeks moorden met beroemde gasten die niet vooraf op de hoogte zijn gebracht.

Finding Ola: Ola gaat na een ingrijpende gebeurtenis op zelfontdekkingsreis terwijl ze twee kinderen moet opvoeden en de eindjes aan elkaar moet zien te knopen.

VANAF 4 FEBRUARI
Sweet Magnolias (seizoen 2): Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

VANAF 6 FEBRUARI
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 7): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Halo'-serie wordt enorm duister en vertelt een nieuw verhaal
Series / Nieuws

'Halo'-serie wordt enorm duister en vertelt een nieuw verhaal

Halo van Showtime met Pablo Schreiber in de hoofdrol wordt nog behoorlijk duister.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans kijken natuurlijk enorm uit naar de lancering van Halo, een televisieserie gebaseerd op de games. Vooral nu blijkt dat de serie het canon van de games niet volgt.

De franchise bestaat sinds 2001 en de games blijven populair met een reden: er is prima actie, een solide verhaallijn en die laatste is alleen maar uitgebreid naarmate de nieuwe games kwamen. Er zijn uiteindelijk zestien games gemaakt in het Halo-universum. Om ruimte te houden, is besloten de serie rond Halo in een los universum te situeren.

Halo-serie
Franchise Creative Creative Director Frank O'Connor vertelt dat het besluit genomen werd om "de integriteit, eenvoud en toekomst van het kerncanon te beschermen, maar ook ervoor te zorgen dat we er niet door beperkt zouden worden".

Met de "realiteiten van een nieuw medium en het proces van productie" in het achterhoofd, vertelde O'Connor dat het team besloten heeft "de Halo-televisieserie in een authentieke en onafhankelijke tijdlijn te situeren."

Tegelijk wil men met Halo niet alleen het oorsprongsverhaal van Master Chief vertellen, maar ook duiken in het verhaal van de Spartan "door de ogen van de kinderen die het ervaren hebben." De serie speelt zich verder in een "behoorlijk duistere periode van het Halo-universum" af.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' blijft maar hinten naar gecancelde serie; komt 'ie er toch?
Series / Nieuws

'Star Wars' blijft maar hinten naar gecancelde serie; komt 'ie er toch?

Rangers of the New Republic werd geannuleerd na het ontslag van Gina Carano.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Star Wars-franchise refereert nog altijd naar The Rangers of the New Republic, in de huidige series en dan op dit moment met name The Book of Boba Fett.

De serie The Rangers of the New Republic zou draaien om de avonturen van Cara Dune, gespeeld door Gina Carano. Haar zagen we in de serie The Mandalorian, maar actrice Carano werd ontslagen omdat ze controversiële opmerkingen op sociale media plaatste. Maar verwijzingen naar The Rangers of the New Republic zijn er nog genoeg.

The Rangers of the New Republic-serie
Cara Dune was als personage goed ontvangen, mede dankzij haar connecties met de New Republic en de planeet Alderaan. Elementen van haar serie The Rangers of the New Republic worden nog altijd benoemd in series in de franchise.

The Book of Boba Fett begon met zijn opnames in november 2020, voordat The Rangers of the New Republic geschrapt werd door Disney+. De ideeën die verkend zouden worden, worden nu nog altijd naar voren gebracht. Gezien het aantal aankomende Star Wars-series, zoals Ahsoka en Lando, is dat niet gek.

Boba Fett is een reflectie van het moderne Star Wars en verwijst naar nieuwe zaken rond de overblijfselen van het Keizerrijk (die Cara Dune zou gaan bestrijden).

Ook leren we meer over de New Republic, en de rol die het speelt in het handhaven van de orde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'Pam & Tommy' over de sekstape van Pamela Anderson: Kijken of skippen?
Series / Featured

Eerste recensies 'Pam & Tommy' over de sekstape van Pamela Anderson: Kijken of skippen?

Pam & Tommy komt in februari naar Disney+, maar is de serie de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk weten we of de gewaagde serie Pam & Tommy geslaagd is of niet. De serie gaat in februari van start op Disney+, en begint binnenkort ook op Hulu. Maar wat vinden critici van de show?

Pam & Tommy draait om de sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee, en laat het verbazingwekkende verhaal daarachter zien. Maar is het wat?

De eerste recensies
We zetten de eerste recensies op een rij. Pam & Tommy neemt volgens Rotten Tomatoes z'n eigen uitgangspunt soms net niet helemaal serieus genoeg door de styling van het geheel, maar het spel van actrice Lily James (die je als Pamela Anderson kunt zien) is het meest overtuigend.

The Playlist: "Op zijn best laat het mensen eindelijk Pam en Tommy zien, blootgesteld."

IndieWire: "James en Stan zijn buitengewoon. Eerstgenoemde weet zichzelf fysiek volledig te transformeren en gebruikt dat om Anderson te laten zien als het echte mens, dat ze nooit mocht zijn."

CNN: "Veel van wat je hier ziet mag dan wel nep zijn; het spel van James voelt echt en helpt het geheel met beide benen op Aarde te houden."

CBR: "Mikt op satire, sociaal commentaar en surrealisme en spanning, maar weet geen daarvan echt te realiseren."

Empire: "Lily James maakt hier hét spel van haar carrière van, in deze vreemder dan fictie miniserie. Maar ten koste van wat bij de echte Pamela?"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.