Deze 'Star Trek'-serie wordt gamechanger in het laatste seizoen

Deze 'Star Trek'-serie wordt gamechanger

Star Trek: Picard zal eindigen met seizoen drie maar het einde gaat opvallend worden.

Bram de Groot, 31 januari 2022 om 10:32

Verleden week zagen we de trailer voor het aanstaande tweede seizoen van Star Trek: Picard. Niet veel later verscheen het nieuws dat de serie verlengd is met een derde seizoen. Dit wordt ook het laatste seizoen.
De showrunners van de serie noemen het derde seizoen van Star Trek: Picard een Star Trek-evenement dat het universum zal veranderen. Terry Matalas en Akiva Goldsman spraken erover met SFX magazine.

Picard seizoen 3 gaat voor veranderingen zorgen
"Zeker in seizoen drie zijn er enkele baanbrekende Star Trek-universumideeƫn. Seizoen twee, hoe episch van opzet ook, is een intiem verhaal," zei Matalas over de nieuwe seizoenen.

"Er zijn een paar knipoogjes naar de Kirk-films", zegt Matalas over seizoen drie. [i]"Ik ben opgegroeid met de originele serie en de Kirk-films. Dat is mijn Star Trek. Dus je zult zien dat bepaalde dingen een en ander met elkaar verbindt. En ik denk dat Akiva een echt fascinerende en hartverscheurende psychologische verkenning van Picard heeft gerealiseerd, die niemand verwacht."

De opnames voor seizoen drie van Picard zitten er al bijna op. Wanneer seizoen drie verschijnt is niet bekend. Seizoen twee trapt op 3 maart af. De serie volg je in Nederland op Amazon Prime Video.Bron: SFX magazine

Lees meer over: Star Trek, Picard, Patrick Stewart, The Next Generation, Star Trek Discovery, John de Lancie

Populair nieuws