search
Einde van succesvolle nieuwe Netflix-miniserie uitgelegd
Series / Video/clip/featurette

Einde van succesvolle nieuwe Netflix-miniserie uitgelegd

Met die lange titel: The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window.

Afgelopen vrijdag ging op Netflix de miniserie The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window in premiere. De serie is gelijk een succes, aangezien deze is terug te vinden op de zesde plaats in de Netflix Top Tien.

De serie werd bedacht door Rachel Ramras, Hugh Davidson en Larry Dorf en heeft Kristen Bell in de hoofdrol als Anna Whitaker, een vrouw die een pauze neemt van haar schildercarrière om te rouwen om de dood van haar achtjarige dochter, een tragedie die ook haar huwelijk op de kop zette. Ze lijdt aan "ombrophobia", een angst voor regen, en neemt pillen met rode wijn, dat hallucinaties veroorzaakt.

Wat betekent het einde?
De serie valt niet alleen op door de lange titel. Ook het einde zal wat vragen oproepen. Dit heeft Netflix ook door en plaatste daarom onderstaande video online, waarin het einde wordt toegelicht. En Netflix neemt daar ook goed de tijd voor. De video duurt een kleine tien minuten.

"WIE HEEFT HAAR VERMOORD?! In deze video nemen we een diepe duik, beoordelen, recapituleren en leggen we de wendingen en het einde uit van de Netflix satirische thriller *diep inademen* The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window. Voor deze heb je een groot glas rode wijn nodig," is de beschrijving.

En ja, hieronder dus SPOILERS!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen