'Godzilla'-serie krijgt toffe details!

'Godzilla'-serie krijgt toffe details!

We kijken steeds meer uit naar de Godzilla-serie die Apple TV+ in de maak heeft.

Jim Pedd, 1 februari 2022 09:55

Er is een gloednieuwe Godzilla-serie in de maak. De plotsynopsis wijst al op wat we qua setting mogen verwachten van de serie, die zich in het MonsterVerse uit de films afspeelt.
Legendary's deal met Toho zou eigenlijk eindigen met de vierde film in het MonsterVerse, Godzilla vs. Kong. Gezien het grote succes van de film is het niet gek dat ervoor gekozen is om door te gaan met de franchise en deze incarnatie van de welbekende grote hagedis nog meer materiaal te geven.

Godzilla-serie
Wat iedereen verbaasde, was dat er een Godzilla-serie aangekondigd werd voor op Apple TV+.

Vandaag horen we nieuwe details over de serie. Apple TV+ deelde een synopsis en laat zien dat de Godzilla-serie niet draait om de monsters, maar juist om de mensen die ook deel zijn van het grotere geheel in de franchise.

Na de gewelddadige slag tussen Godzilla en de Titans die San Francisco met de grond gelijk maakte, en de schokkende realiteit dat monsters echt zijn doordringt tot de mensheid, verkent de serie het verhaal van een familie dat geheimen en een nalatenschap dat hen linkt aan de geheime organisatie Monarch verbindt.

Daarmee is duidelijk dat de Godzilla-serie duikt in het verhaal van Monarch, dat tot nu toe nauwelijks verkend was.

Lees meer over: Godzilla, Apple TV plus, Monarch

Populair nieuws