search
We weten wanneer HBO Max naar Nederland komt
Series / Nieuws

We weten wanneer HBO Max naar Nederland komt

Eindelijk is bekend wanneer HBO Max hier gelanceerd zal worden, maar de prijs kennen we nog niet.

Eindelijk is bekend wanneer HBO Max hier in Nederland gelanceerd wordt. Gelukkig hoeven we niet eens zo heel lang te wachten op de lancering van de streamingdienst, die onder meer Friends tot zijn aanbod zal rekenen.

Vanaf 8 maart is HBO Max namelijk beschikbaar in Nederland. Dan kan je dus alweer series als Friends, The Sopranos, Succession en Game of Thrones bingen. En natuurlijk genieten van nieuwe series die tot dusverre in Nederland niet te zien waren.

Heel veel series
HBO Max probeert een geduchte concurrent te worden van Netflix, Prime Video en Disney+ en zet daarom net als de concurrentie in op de productie van veel eigen materiaal. Denk daarbij aan de komende serie House of the Dragon, maar ook het grote succes dat Peacemaker van James Gunn momenteel is.

Bovendien zendt HBO Max op dit moment de serie The Gilded Age uit - dat als Amerikaanse tegenhanger van Downton Abbey dient, gemaakt door Julian Fellowes. Verder zie je er ook films als Dune, Godzilla vs. Kong en The Suicide Squad.

Eind februari vindt een speciaal lanceerevenement plaats van HBO Max. Dan horen we ook wat de prijs van een abonnement wordt. In Denemarken betalen mensen 9,30 euro per maand.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen