search
'Halo' onthult dan eindelijk de alien Covenant en Cortana
Series / Foto's

'Halo' onthult dan eindelijk de alien Covenant en Cortana

Halo van Showtime met acteur Pablo Schreiber belooft behoorlijk episch te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste volledige trailer voor de aankomende Halo-serie van Paramount+ is vrijgegeven. En die liet een goede blik op een aantal van de personages in de serie zien.

De serie onthulde niet alleen de eerste blik op Cortana, ook zien we voor het eerst live-action (nou ja, live-action) beelden van de Covenant, de grote vijanden waar de mensheid mee strijdt in de Halo-franchise.

Halo-beelden
Onderaan dit bericht zie je vier foto's uit de Halo-trailer. Je ziet voornamelijk Cortana, de kunstmatige intelligentie die in de Halo-franchise samenwerkt met protagonist Master Chief.

Cortana heeft ook hier weer een blauwe verschijning, net als in de videogames. Tegelijk heeft het er alle schijn van dat de serie Halo voor een andere outfit gekozen heeft. Halo kiest er verder wel voor om Cortana ongeveer net zo als in de games te laten zien.

In Halo spreekt Jen Taylor de stem in, net zoals ze dat in de games doet. In eerste instantie was het de bedoeling dat Cortana's stem ingesproken zou worden door Natascha McElhone, die Cortana's schepper Dr. Catherine Halsey speelt.



De Halo-serie is vanaf 24 maart te zien op Paramount+; wanneer de serie in Nederland te zien is, weten we nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen