search
'Red Notice'-regisseur ingehuurd voor 'Dungeons and Dragons'-serie
Series / Nieuws

'Red Notice'-regisseur ingehuurd voor 'Dungeons and Dragons'-serie

Ondertussen is er ook al een nieuwe film gemaakt gebaseerd op het beroemde role playing-spel.

Naast een nieuwe Dungeons and Dragons-film, wordt er momenteel ook gewerkt aan een tv-serie die gebaseerd is op de populaire fantasy role-playing game. Deadline heeft nu laten weten dat eOne een deal heeft gesloten met Red Notice-regisseur Rawson Marshall Thurber om het project op creatief vlak in goede banen te leiden.

Naast een rol als de voornaamste producent van de serie, zal Thurber ook het script schrijven én de pilot regisseren. Een hoop partijen, waaronder Netflix, heeft al interesse getoond in het opkopen van de serie.

Kerkers en draken
Gezien de bestaande relatie tussen Thurber en Netflix, zou het ons niet verbazen als Netflix ook écht de thuishaven wordt voor de Dungeons and Dragons-serie.

Michael Lombardo, baas van de tv-divisie bij eOne, liet Deadline afgelopen jaar nog weten dat ze grote plannen hebben voor de franchise:

"We willen niet dat het bij één serie blijft, dus we hebben nu al plannen liggen voor meerdere series in verschillende vormen. Deze zullen we begin 2022 aan de studio's en streamers voorleggen."

Het is nog onduidelijk wanneer we de Dungeons and Dragons-serie kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen