search
Fans zijn echt niet blij met de eerste 'Halo'-beelden
Series / Nieuws

Fans zijn echt niet blij met de eerste 'Halo'-beelden

Halo kreeg deze week eindelijk een trailer, maar die beviel duidelijk niet.

Na een decennium en heel wat veranderingen tijdens de ontwikkelhel waarin de serie verbleef, maakt Halo eindelijk de transitie naar live-action. Vanaf 24 maart is dan eindelijk de televisieserie te zien.

In het kader van die naderende release, gaf Paramount+ eindelijk de eerste officiële trailer vrij. Die trailer laat zien dat het creatieve team behoorlijk is afgeweken van het bronmateriaal. En bepaald niet iedereen is daar enthousiast van geworden.

Kritische fans
Zoals altijd bij dit soort verfilmingen, zijn er nu ook weer heel wat kritische fans te vinden die hun ongenoegen uiten. In het geval van Halo lezen we bijvoorbeeld dat mensen geen fan zijn van de stem van Pablo Schreiber's Master Chief.

Ook is er kritiek op het uiterlijk van Cortana, die er in dit geval inderdaad redelijk game-achtig en weinig 'echt' uitziet. Hieronder doen we een greep uit de vele reacties:



Halo is eind maart op Paramount+ te zien. De streamingdienst komt naar het schijnt dit jaar ook naar Nederland, al weten we nog niet wanneer.

Halo volgt een conflict in de 26ste eeuw tussen de mensheid en en buitenaardse bedreiging, de Covenant. Het gevecht dreigt verloren te worden, en dus maakt de mensheid de Spartans.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen