search
'Avatar: The Last Airbender'-foto onthult Aang vs. Ozai-gevecht
Series / Foto's

'Avatar: The Last Airbender'-foto onthult Aang vs. Ozai-gevecht

De serie Avatar: The Last Airbender komt er hopelijk snel aan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Avatar: The Last Airbender-acteur Gordon Cormier en Daniel Dae Kim poseren op een foto van achter de schermen. Cormier zie je straks als Avatar Aang en Kim speelt de rol van Vuurheer Ozai.

De live-action remake van de Nickelodeon-serie Avatar: The Last Airbender wordt momenteel opgenomen in Vancouver, British Colombia, en zal hopelijk dit jaar nog op Netflix te zien zijn.

Avatar: The Last Airbender-opnames
Avatar: The Last Airbender is het verhaal van Aang, de Avatar die de vier elementen kan beheersen in een wereld waarin bepaalde mensen maar één element kunnen gebruiken. Aang moet vrede brengen naar de vier naties, terwijl Ozai, de heerser over de Vuurnatie, probeert de wereld te onderwerpen.

Aang moet als kind zijn onvolwassenheid zien te overkomen en moet in een gevaarlijk gevecht zien te winnen van Ozai.

Op Instagram deelde Cormier een foto van achter de schermen waarop je hem samen met Kim ziet poseren. De twee dragen gewone kleding op een zonnige dag.

Cormier poseert zoals je mag verwachten van Aang, een lichte stijl. Kim heeft een wat meer dynamische pose die past bij de stijl van Ozai. In de caption: "Momo, tijd dat je gaat", een verwijzing naar de laatst bekende gevleugelde lemur, een huisdier van Aang.

Hieronder de foto van Avatar: The Last Airbender:

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen