search
'Clarkson's Farm' onthult eerste beelden van seizoen 2
Series / Foto's

'Clarkson's Farm' onthult eerste beelden van seizoen 2

De serie Clarkson's Farm ziet er eigenlijk weer heel tof uit in deze beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van Clarkson's Farm zijn nog in volle gang. Sterker nog, die zullen vermoedelijk nog wel even duren tot het complete boerenjaar rond is.

Vandaag heeft Prime Video de eerste foto's van het aankomende tweede jaar vrijgegeven. Vorig jaar gingen de opnames van Clarkson's Farm seizoen 2 van start en nu zien we de beelden van de hele Diddly Squat crew, inclusief Lisa, Kaleb, Cheerful Charlie en Gerald, als ze weer een oogje in het zeil houden op Jeremy en zijn agrarische capriolen in Chipping.

Clarkson's Farm seizoen 2
We weten al een en ander van het komende tweede seizoen van Clarkson's Farm. Zo is bekend dat Jeremy Clarkson tegen een aantal problemen aan liep met de aanvraag van nieuwe vergunningen.

Zo wilde hij een groot restaurant beginnen naast zijn boerderij en de parkeerplaats flink uitbreiden. Beiden mochten echter niet van de gemeenteraad, tot ontsteltenis van Clarkson, die daarmee moeite heeft om rond te komen in de boerderij.

Clarkson's Farm laat dan ook effectief zien hoe zwaar het boerenbestaan inmiddels geworden is. Een heel jaar werken kan ervoor zorgen dat je niet eens rond komt.

Clarkson's Farm is op Prime Video te zien.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen