'Titans' vindt zijn grote schurk voor seizoen 4

'Titans' vindt zijn grote schurk voor seizoen 4

Titans is druk bezig met voorbereiden van het aankomende vierde seizoen van de serie.

Jim Pedd, 2 februari 2022 om 10:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Titans seizoen 4 heeft een van zijn voornaamste schurken gevonden. Acteur Joseph Morgan heeft getekend om zich bij de opnames te voegen als Brother Blood.
In de laatste paar seizoenen neemt de crew het op tegen een aantal bekende schurken uit de comics. Zo zagen we in seizoen 1 Trigon zijn opwachting maken als eerste grote vijand. Daarna was het de beurt aan Slade Wilson, a.k.a. Deathstroke. Ook gebruikte men andere DC-schurken zoals Project Cadmus en de Nuclear Family.

Titans-schurk
Titans seizoen 3 komt nu de boel zich afspeelt in Gotham City met een andere wending: Red Hood en Scarecrow werden de grote vijanden, naast Blackfire. De obsessie met Batman was daardoor groot, terwijl Titans eigenlijk draait om Nightwing en zijn groep helden.

Seizoen 4 van Titans doet het vermoedelijk daarom weer anders, met Morgan als grote vijand, Sebastian Blood, a.k.a. Brother Blood.

The Hollywood Reporter meldt dat Blood "een introverte en intelligente vijand met een verborgen, duistere aard' is. Hij is een van de twee nieuwe series regulars in het vierde seizoen van Titans, want Franka Potente tekende al voor May Bennett, a.k.a. Mother Mayhem.

Titans zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Titans, HBO Max, Joseph Morgan, Brother Blood

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws