Fans van 'Avatar: The Last Airbender' zijn dolblij met dit nieuws

Fans van 'Avatar: The Last Airbender' zijn dolblij

De makers van Avatar: The Last Airbender komen nu ineens met concrete ontwikkelingen.

Jim Pedd, 13 januari 2022 09:12

Avatar: The Last Airbender had vorig jaar een succesvol jaar. De franchise lijkt alleen maar te groeien en hoe!
Netflix is nu druk bezig met de opnames van zijn live-action Avatar: The Last Airbender-serie. En de bedenkers, Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, werken ook aan een eigen studio. Die is in zijn geheel gewijd aan de franchise en brengt als het goed is nieuwe films en nieuwe series. Allemaal nieuw animatiemateriaal. En daarover is nu goed nieuws.

Avatar: The Last Airbender-nieuws
Lauren Montgomery, een bekende producent en voorstander van animatie in Hollywood, meldt dat Avatar Studios op zoek is naar personagedesigners. En snel ook!

"Avatar Studios zoekt naar een zeer gemotiveerde en flexibele character designer om zich bij ons team te voegen. De designer zal helpen de look van personages voor de aankomende film te conceptualiseren en ontwikkelen en helpt ontwerpen van vroege concepten tot uiteindelijke modellen te maken", lezen we in de vacature.

De full-time positie vraagt specifiek om artists die een voorliefde voor Avatar: The Last Airbender hebben, maar ook enorm houden van anime en alles wat met animatie te maken heeft.

Hieronder de update:


Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Nickelodeon, Avatar Studios, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws