De nieuwste Netflix-hit kan een tweede seizoen krijgen!

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window kan gewoon doorgaan.

Jim Pedd, 02-02-2022 11:09

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Kristen Bell komt met een veelbelovende update over het mogelijke tweede seizoen van The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window. Volgens haar zou dat er goed in kunnen zitten.
The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window heeft acht afleveringen in zijn eerste seizoen. We volgen Anna (Kristen Bell), die een gebroken hart heeft. Zij lijdt aan ombrofobie, een angst voor regen, en brengt daarom de meeste tijd thuis door. Ze zit daar met haar wijn en leest mystery thrillers, en staart uit het raam. Als een knappe buurman aan de overkant komt wonen, lijkt het leven weer leuker te worden, maar dan ziet ze een gruwelijke moord.

The Woman in the House seizoen 2
De serie is een spoof op boeken als The Woman in the Window en The Girl on the Train. Maar tegelijk lijkt 't vaak een serieuze thriller en zien we hoe Anna probeert een moordmysterie op te lossen.

Het geheel eindigt met een grote tease voor het tweede seizoen van The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window. Maar komt dat er wel?

Bell: "Nog niet. Maar als het zo ver komt, zou ik zeker betrokken zijn. Ik denk dat het gemakkelijk is om bijvoorbeeld moorden te hebben die mijn personage achtervolgen, of dat we allemaal terugkomen als andere personages."

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window zie je nu op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window, The Woman in the House, Netflix, Kristen Bell

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix