search
De nieuwste Netflix-hit kan een tweede seizoen krijgen!
Series / Nieuws

De nieuwste Netflix-hit kan een tweede seizoen krijgen!

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window kan gewoon doorgaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kristen Bell komt met een veelbelovende update over het mogelijke tweede seizoen van The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window. Volgens haar zou dat er goed in kunnen zitten.

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window heeft acht afleveringen in zijn eerste seizoen. We volgen Anna (Kristen Bell), die een gebroken hart heeft. Zij lijdt aan ombrofobie, een angst voor regen, en brengt daarom de meeste tijd thuis door. Ze zit daar met haar wijn en leest mystery thrillers, en staart uit het raam. Als een knappe buurman aan de overkant komt wonen, lijkt het leven weer leuker te worden, maar dan ziet ze een gruwelijke moord.

The Woman in the House seizoen 2
De serie is een spoof op boeken als The Woman in the Window en The Girl on the Train. Maar tegelijk lijkt 't vaak een serieuze thriller en zien we hoe Anna probeert een moordmysterie op te lossen.

Het geheel eindigt met een grote tease voor het tweede seizoen van The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window. Maar komt dat er wel?

Bell: "Nog niet. Maar als het zo ver komt, zou ik zeker betrokken zijn. Ik denk dat het gemakkelijk is om bijvoorbeeld moorden te hebben die mijn personage achtervolgen, of dat we allemaal terugkomen als andere personages."

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen