search
Peperdure 'Foundation' onthult confrontatie op eerste foto seizoen 2
Series / Foto's

Peperdure 'Foundation' onthult confrontatie op eerste foto seizoen 2

Foundation gaat dit jaar of volgend jaar weer verder op Apple TV+ met seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lee Pace's Brother Day confronteert Jared Harris' Hari Seldon in een eerste foto van Foundation seizoen 2. De serie van Apple TV+ is gebaseerd op de werken van schrijver Isaac Asimov en wordt door velen gezien als een van de belangrijkste werken in het science fiction genre.

Seizoen 1 van Foundation werd in september vorig jaar gelanceerd op Apple TV+ en nog voordat alle tien afleveringen te streamen waren, was het tweede seizoen al aangekondigd.

Foundation-foto
Foundation speelt zich in de verre toekomst af, waarin het Galactic Empire overheerst. De serie draait om de fictieve discipline psychohistory, die ontwikkeld is door Seldon en een mathematisch algoritme is dat dient voor het voorspellen van de toekomst van grotere populaties.

Nadat Seldon ontdekt dat het Empire, dat geleid wordt door drie klonen van Emperor Cleon, gedoemd is ten val te komen, werken Seldon en zijn volgelingen aan een plan dat moet voorkomen dat de duistere tijden die in het verschiet liggen, te lang duren. Nu zouden ze maximaal duizend jaar moeten duren.

Foundation volgt meerdere personages in verschillende tijden, waaronder Seldon's protege Gaal Dornick, Terminus Warden Salvor Hardin en verschillende iteraties van de volwassen kloon van Cleon, Brother Day.

De foto van het tweede seizoen van Foundation laat een van de klonen zien, tegenover Seldon. Die heeft in zijn hand het Prime Radiant, dat het algoritme voor psychohistory omvat.

Hieronder de foto:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen