search
Nieuwe Netflix-serie explodeert en verslaat 'Hawkeye' en 'The Witcher'
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie explodeert en verslaat 'Hawkeye' en 'The Witcher'

Cobra Kai doet het bijzonder goed op Netflix als we zo kijken naar de cijfers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Cobra Kai had maar een paar dagen nodig na lancering om bovenaan de lijst van meest bekeken series te staan. Het vierde seizoen van de Karate Kid-serie van Netflix werd op oudejaarsdag gelanceerd en nam de top tien meteen over.

Nu de volledige streamingcijfers van die week vrijgegeven zijn, is de prestatie van Cobra Kai zo mogelijk nog indrukwekkender.

Cobra Kai-kijkcijfers
Nielsen meldt dat Netflix-abonnees gezamenlijk meer dan 2,4 miljard minuten (!) keken naar Cobra Kai tijdens de week van 27 december tot en met 2 januari. Een knappe prestatie, want Cobra Kai was in die week slechts drie dagen beschikbaar.

De andere goed scorende Netflix-serie in die week was The Witcher, dat 1,8 miljard minuten bekeken werd. Andere series in de top tien zijn onder meer Hawkeye, Emily in Paris, The Wheel of Time en The Book of Boba Fett.

Cobra Kai is al sinds de lancering van de serie op Netflix een groot succes. Netflix is al klaar met de opnames van het vijfde seizoen van de serie, dat de nasleep van het All-Valley Karate Tournament verkent en Daniel's verrassende bezoeker aan het einde van seizoen 4.

Cobra Kai zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen