search
Fantheorie: Luke en Din Djarin gaan vechten in 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Fantheorie: Luke en Din Djarin gaan vechten in 'The Mandalorian' seizoen 3

The Mandalorian zou in zijn aankomende derde seizoen een heel andere wending kunnen nemen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de serie The Mandalorian is de grens tussen vijanden en bondgenoten een vrij dunne. Premiejagers, huurlingen en Jedi maken natuurlijk dat het altijd even de vraag is waar iemands loyaliteit ligt. En dat zou zomaar eens problemen kunnen betekenen voor het nieuwe seizoen van The Mandalorian.

Een fantheorie luidt dat Din Djarin in het nieuwe seizoen zomaar eens tegenover Luke Skywalker zou kunnen komen te staan. Wat nou als Din zich realiseert dat hij helemaal niet wil dat Luke Grogu traint? De twee kijken heel anders naar familie en het belang daarvan.

The Mandalorian-theorie
De serie The Book of Boba Fett liet al zien dat Luke en Din anders kijken naar familie. Din wil Grogu een cadeau geven maar mag dat niet van Ahsoka Tano, omdat Grogu als Jedi geen banden met het 'Aardse' mag hebben.

Grogu lijkt niet echt de beste Jedi te worden intussen, aangezien hij al de eitjes at van een met uitsterven bedreigde soort en de Force gebruikte om dingen te stelen. Geen gedrag dat je verwacht van een Jedi.

Goed, duidelijk is dat wat de fans betreft, Grogu ook echt gewoon in handen van Din Djarin hoort. Zo bezien zou hij dus niet bij Luke horen en is het de vraag hoelang dat zo blijft.

The Mandalorian seizoen 1 en 2 zie je nu op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen