search
Nieuwe actieserie met '24'-held Kiefer Sutherland onthult eerste details
Series / Nieuws

Nieuwe actieserie met '24'-held Kiefer Sutherland onthult eerste details

Kiefer Sutherland is straks met een heel nieuwe actieserie te zien op Paramount+.

Kiefer Sutherland komt in de herfst naar Paramount+ met een nieuwe spionageserie. Daarvan is nu de titel onthuld: Rabbit Hole.

Rabbit Hole is een heuse terugkeer naar het genre voor Sutherland. De 24-acteur werkt eraan samen met John Requa en Glenn Ficarra, het duo dat ook al hielp om de serie This Is Us naar een miljoenenpubliek te brengen voor NBC. Paramount hoopt dat Rabbit Hole datzelfde effect heeft.

Rabbit Hole-serie
Nicole Clemens van Paramount TV Studios vertelde al dat Rabbit Hole bedoeld is als een serie die inspeelt op de leegte die achter is gebleven na het einde van Designated Survivor.

Rabbit Hole krijgt acht afleveringen en neemt het publiek mee op een reis om de democratie te beschermen voor existentiële bedreigingen. James Weir, zoals het personage van Sutherland gaat heten, krijgt het nog zwaar.

"Vanaf het moment dat we deze paranoïde thriller bedachten, moesten we meteen aan Kiefer denken," aldus Requa en Ficarra in een recent statement. "We kijken ernaar uit om met hem, Charlie en Suzan te werken om deze serie tot leven te brengen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen