search

Ons nieuws van donderdag 3 februari 2022

Epische sci-fi 'Foundation' seizoen 2 krijgt 10 nieuwe acteurs
Series / Nieuws

Epische sci-fi 'Foundation' seizoen 2 krijgt 10 nieuwe acteurs

Een aantal interessante namen zijn toegevoegd aan de cast van de grootschalige productie.

Apple en Skydance Television hebben tien nieuwe castleden aangekondigd voor het tweede seizoen van de grootschalige sci-fi serie Foundation, die gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks van Isaac Asimov.

De serie vertelt het verhaal van vier figuren die cruciaal zijn voor de toekomst van het bestaande universum. Ze krijgen te maken met dodelijke crises, verstoorde loyaliteit en complexe relaties die het lot van de mensheid beïnvloeden.

Mooie toevoegingen
Uitvoerend producent van de serie is David S. Goyer, die we kennen als scenarist van films als The Dark Knight en Blade. De 10 gecaste acteurs zijn de volgende:

- Holt McCallany als Jaegger Fount, de huidige Warden van Terminus;

- Kulvinder Ghir als Poly Verisof, de drankverslaafde High Claric van de Church of the Galactic Spirit;

- Isabella Laughland als Brother Constant, een vrolijke dienaar van de eerder genoemde kerk;

- Ella-Rae Smith als Queen Sareth of Cloud Dominion, een onderschatte koningin die uit is op wraak;

- Sandra Yi Sencindiver als Enjoiner Rue, de rechterhand van Queen Sareth;

- Dimitri Leonidas als Hober Mallow, een handelaar met dubieuze morele waarden;

- Ben Daniels als Bel Roise, de laatste grote generaal van de Superliminal Fleet;

- Mikael Persbrandt als de Warlord of Kalgan, een telepathisch monster dat uit is op heerschappij over het universum;

- Rachel House als Tellem Bond, de mysterieuze leider van de Mentallics;

- Nimrat Kaur als Yanna Seldon.

Een exacte datum voor seizoen 2 van Foundation is nog niet onthuld, maar wij verwachten dat de serie in het najaar te streamen zal zijn via Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten nu al dat deze Disney+-serie geen tweede seizoen krijgt
Series / Nieuws

We weten nu al dat deze Disney+-serie geen tweede seizoen krijgt

Oscar Isaac laat weten dat Moon Knight hooguit 1 seizoen gaat krijgen.

Mocht je hopen op een nieuw seizoen van Moon Knight, nadat het eerste seizoen deze lente te zien is geweest, dan moeten we je nu alvast teleur stellen. Dat komt er namelijk niet.

Oscar Isaac deed mee aan de Actor on Actor-reeks van Variety, waarbij twee acteurs elkaar interviewen. In dit geval sprak Isaac met co-ster Jared Leto, die in Sony-film Venom een Marvel-rol speelt.

Geen tweede seizoen
Isaac vertelde tijdens het interview over Moon Knight dat hij nooit over het personage gehoord had tot hij voor deze serie tekende.

"Ik had nooit eerder over Moon Knight gehoord, terwijl ik toen ik jonger was wel comics verzamelde. Ik had over Morbius gehoord, maar nog nooit van Moon Knight," aldus Isaac.

"Ik weet niet hoe het proces voor jou was, omdat jij een film hebt gemaakt, maar dit is een miniserie. Er was heel veel ruimte om dingen te proberen en niet de druk om ervoor te zorgen dat we weet ik veel hoeveel geld verdienen in het openingsweekend."

Tot nu toe kregen maar twee Disney+ series een tweede seizoen. Loki begint later dit jaar met de opnames van dat tweede seizoen en van What If verwachten we dit najaar een tweede reeks.

Moon Knight is in maart te zien op Disney+ en krijgt zes afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Loki'-personage keert gegarandeerd terug!
Series / Nieuws

Dit 'Loki'-personage keert gegarandeerd terug!

Het was onzeker of Judge Renslayer terug zou keren, maar we hebben nu 't antwoord.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van Loki schijnen over een paar maanden van start te gaan. Een bekend gezicht keert terug in de serie van Disney+, horen we nu.

In de serie Loki speelden Tom Hiddleston en Sophia Di Martino de hoofdrol van twee varianten van Loki. Ook was Gugu Mbatha-Raw te zien als Judge Renslayer, een personage dat behoorlijk fout bleek te zijn en terugkeert voor het tweede seizoen.

Loki-terugkeer
"Ik weet dat er een tweede seizoen komt," aldus Mbatha-Raw tijdens de show Good Morning America. "En ik weet dat ik erin zit. Meer dan dat kan ik eigenlijk niet zeggen. Ik hou gewoon van Renslayer. Ik kijk er enorm naar uit om haar verder te verkennen en ben echt blij dat mensen uitkijken naar het volgende seizoen."

De laatste keer dat mensen Renslayer zagen in Loki, glipte ze weg bij de Time Variance Authority, nadat ze erachter was gekomen dat de Time Keepers gemaakt waren door een kracht van buitenaf.

De vraag was daarna waar Renslayer heen ging in Loki, maar daar kregen we geen antwoord op. Duidelijk is dat ze volgens schrijver Michael Waldron "een erg complexe schurk met een heel eigen set van principes en gedachten is."

Loki seizoen 1 zie je nu op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fanfavoriete Netflix-fantasyserie keert weer terug
Series / Foto's

Fanfavoriete Netflix-fantasyserie keert weer terug

Sweet Tooth gaat bijna van start met de opnames blijkt uit een Insta-bericht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Christian Convery heeft een blik achter de schermen vrijgegeven van zijn training voor Sweet Tooth seizoen 2. De fantasyserie ging in juni 2021 van start op Netflix en begint bijna met de opnames van 'n tweede reeks.

Sweet Tooth draait om een wereld die geraakt is door een dodelijk virus, waardoor grote delen van de samenleving uitgestorven zijn. Tegelijk worden mysterieuze hybride wezens geboren. Convery speelt de rol van Gus, een tienjarig jongetje met een hertengewei dat op zoek is naar z'n moeder.

Sweet Tooth seizoen 2
Na positieve ontvangst van de fans en critici, en sterke kijkcijfers, besloot Netflix een tweede seizoen te bestellen. Dat komt er dus mogelijk snel aan.

Het eerste seizoen eindigde er nog mee dat het leger van de Last Men erin slaagde Gus gevangen te nemen. Dr. Singh zou zomaar eens op hem kunnen experimenteren. Tegelijk vecht Aimee om hybrides te beschermen.

Seizoen 2 pikt de draad daar op en uit de foto van Convery blijkt dat het personage zich zal moeten beschermen. Op Instagram zien we dat Convery bezig is met een martial arts training. Check hieronder de foto's.

Sweet Tooth zie je nu op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peaky Blinders' seizoen 6 is bizar duister
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' seizoen 6 is bizar duister

Cillian Murphy noemt het nieuwe seizoen van Peaky Blinders dark as fuck.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgens Cillian Murphy wordt het zesde seizoen van Peaky Blinders enorm duister. In een recent interview noemde hij het nieuwe seizoen "dark as fuck".

Murphy is te zien als Tommy Shelby, de bendeleider van de Peaky Blinders in Birmingham, in een serie die zich afspeelt in de nasleep van de Eerste Wereldoorlog. Thomas Shelby richt de bende op, doet aan matchfixing bij paardenraces, werkt met criminele bondgenoten over heel de wereld, gaat het parlement in en neemt het op tegen fascisten. Maar nu staat hij er alleen voor.

Duister einde voor Peaky Blinders
Het zesde seizoen van Peaky Blinders is het laatste. Volgens Murphy wordt het duister en weet hij niet zeker of Tommy wel een gelukkig einde krijgt. In een interview vertelde hij dat hij alle vertrouwen heeft in maker Steven Knight en diens plannen voor de franchise.

"Ik denk dat Steve mikte op vergiffenis. Met heel wat verkeerde keuzes onderweg. Maar ik weet het niet. Dat laat ik aan het publiek om over te oordelen. Ik weet niet of hij vergiffenis krijgt," aldus de acteur.

Hoewel Peaky Blinders eindigt met seizoen 6, komt de BBC nog met een film om het verhaal echt af te ronden. Ook zouden we daarna nog meer spin-off series in de wereld van Peaky Blinders moeten krijgen.

Peaky Blinders zie je hier in Nederland op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende scènes in die nieuwe horrorserie van Netflix
Series / Video/clip/featurette

Schokkende scènes in die nieuwe horrorserie van Netflix

Dol op zombieseries? In de serie All of Us Are Dead gaat het flink los.

De nieuwe zombieserie All of Us Are Dead is hit voor Netflix. De Zuid-koreaanse serie is namelijk onvervalste zombie-gekte en dat valt uiteraard in de smaak bij de liefhebbers. Netflix heeft nu een vermakelijke video online gezet met de meest schokkende doodscènes.

In de serie gaan we naar een middelbare school waar een zombievirus uitbreekt. De leerlingen moeten zich door het schoolgebouw vechten naar een veilige plek. Lukt ze dat niet, dan veranderen ze in een van de dolle zombies.

De zombies in de serie zijn duidelijk sneller dan de gemiddelde Walker in The Walking Dead, dus ontsnappen aan de monsters is er vaak niet bij. Toch zijn er nog heel wat studenten en leraren die een (tijdelijk) veilig plekje weten te vinden.

Meest schokkende doden in All of Us Are Dead
Hieronder zie je nu de video Most SHOCKING Deaths - Spoilers! die je uiteraard niet moet kijken als je de serie nog zonder SPOILERS wilt zien. All of Us Are Dead heeft in totaal twaalf afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze compleet nieuwe series vind je vanaf 8 maart op HBO Max
Series / Featured

Deze compleet nieuwe series vind je vanaf 8 maart op HBO Max

De nieuwe streamingdienst is vanaf begin maart beschikbaar in Nederland.

Binnenkort zijn we weer een grote streamingdienst rijker. HBO Max kun je namelijk vanaf begin maart aanzetten. De streamingdienst gaat de komende jaren heel wat grote series lanceren. Maar er staan ook al heel wat originals klaar!

HBO Max werd in de States op 27 mei 2020 gelanceerd en er verschenen al heel wat compleet nieuwe series op de streamingdienst. Hieronder een snel overzicht!

- Raised by Wolves (scifi-serie)
- Gossip Girl (dramaserie voor tieners)
- Station Eleven (drama, miniserie)
- Love Life (romkom-serie)
- The Flight Attendant (dramaserie)
- Generation (komedieserie voor tieners)
- Made for Love (komedieserie)
- That Damn Michael Che (Sketch komedieserie)
- Hacks (komedieserie)
- Head of the Class (sitcom voor tieners)
- The Sex Lives of College Girls (dramakomedie)
- And Just Like That... (romkom-serie)
- Peacemaker (DC-serie)

Ook vele bestaande series van HBO vind je straks terug op de nieuwe streamingdienst. Denk dan aan Game of Thrones, The Sopranos, Friends, Westworld en True Detective.

En zo staat er op HBO Max ook heel wat animatieseries en docuseries, en nog veel meer. Een prijs is nog niet bekend, maar je kunt je op de hoogte blijven door je mailadres achter te laten op hbomax.com/nl/nl.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'The Boys'-serie onthult zijn cast
Series / Trailer

Nieuwe 'The Boys'-serie onthult zijn cast

The Boys: Diabolical komt dit jaar nog naar Prime Video en wordt heerlijk gewelddadig.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Boys: Diabolical. Die aankomende geanimeerde anthologie breidt het universum van de superheldenserie The Boys enorm uit.

De teaser is een commercial voor het neprestaurant Vought-a-Burger. In de teaser zie je een aantal van de nieuwe personages in al hun bloederige glorie.

The Boys: Diabolical-teaser
The Boys: Diabolical nodigt je uit om naar de fastfoodketen te komen, voor 61% burger en ranch chili queso saus die overal overheen gaat, zodat je de Amerikaanse vrijheid ook echt proeft. We zien drie verschillende versies van Homelander naast elkaar in de teaser en dat maakt meteen duidelijk dat elke aflevering weer een andere stijl krijgt.

Elke aflevering van The Boys: Diabolical is kort en krijgt een verhaal van tussen de 12 en 14 minuten. De afleveringen zijn geschreven door Awkwafina, Eliot Glazer and Ilana Glazer, Evan Goldberg and Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland en Ben Bayouth, Andy Samberg, Aisha Tyler, evenals oorspronkelijk comic-bedenker Garth Ennis.

De serie The Boys: Diabolical is niet de enige dit jaar in de franchise (en begint op 4 maart), want ook de hoofdserie krijgt een nieuw seizoen dat op 3 juni begint.

Hieronder de teaser:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien
Series / Featured

3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien

Wie kijkt er eigenlijk niet uit naar deze drie nieuwe series die dit jaar verschijnen.

Er komen in 2022 heel wat nieuwe series en seizoenen online. Hieronder drie toch wel erg grote series die nog verschijnen dit jaar.

Stranger Things | Midden 2022 | Seizoen 4
Wat we in seizoen vier te zien krijgen is nog niet bekend, duidelijk is wel dat Eleven haar krachten kwijt raakt en Hopper wordt dood gewaand. Dat is hij dus niet. De 'Amerikaan' wordt door de Russen vastgehouden in de besneeuwde woestenij van Kamtsjatka. En ja, de Demogorgons keren vast weer terug op de een of andere manier.



The Witcher: Blood Origin | Bing nu! | Miniserie
In deze prequelserie zien we de ontstaansgeschiedenis van de allereerste witcher en de gebeurtenissen die zullen leiden tot de vereniging der gebieden: het moment dat de rijken der monsters, mensen en elven samensmelten tot één. De aloude beschaving van elven kwam hiermee uiteindelijk ten val.



Vikings: Valhalla | 25 februari | Seizoen 1
De spin-off speelt zich honderd jaar na de gebeurtenissen van de originele reeks af. Het einde van de Vikingentijd komt steeds dichterbij nu het Koninkrijk Engeland standhoudt tegen de Scandinavische overvallers. Valhalla start net na de dood van koning Edward the Confessor. Er zijn drie potentiële opvolgers en dat verandert de toekomst van Engeland voor altijd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt die spionageserie rond 'Star Trek' er nog wel?
Series / Nieuws

Komt die spionageserie rond 'Star Trek' er nog wel?

Star Trek: Section 31 is in de maak, maar komt de serie er echt nog!?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er komt nog meer Star Trek naar Paramount+. Dit jaar mag je vijf Star Trek-series verwachten: Star Trek: Prodigy op dit moment, Star Trek: Discovery volgende week, in maart Star Trek: Picard en in mei Star Trek: Strange New Worlds. En dan is het nog de beurt aan Star Trek: Lower Decks.

Maar hoe zit het dan met die andere Star Trek-serie, Section 31? Afgelopen dinsdag vertelde Paramount+ chef van Original Scripted Series, Nicole Clemens, dat de serie "nog altijd in ontwikkeling" is.

Nieuwe Star Trek-serie
De Star Trek-serie rond Section 31 werd als spin-off van Star Trek: Discovery aangekondigd en zou een hoofdrol hebben voor Michelle Yeoh als Philippa Georgiou, de voormalig Terran Emperor in het Mirror Universe.

De serie zou zijn pilot opnemen, maar toen sloeg de pandemie toe. Vervolgens besloot Paramount+ de serie even op een lager pitje te zetten, en zich te focussen op nieuwe seizoenen van bestaande series en het van de grond krijgen van Star Trek: Strange New Worlds.

Nu belooft Clemens dat er "snel" meer nieuws rond Section 31 komt. Specifieke details gaf ze helaas niet, waarmee het de vraag blijft wanneer de show er komt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Whoopi Goldberg geschorst na pijnlijke Holocaust-opmerkingen
Series / Nieuws

Whoopi Goldberg geschorst na pijnlijke Holocaust-opmerkingen

Whoopi Goldberg nam geen blad voor de mond en eerlijk: dat was niet heel slim.

Whoopi Goldberg is geschorst door ABC bij de serie The View. Afgelopen maandag maakte ze vrij pijnlijke en behoorlijk controversiële opmerkingen over mensen van Joodse komaf en rond de Holocaust. Ze is nu twee weken geschorst.

Dat vertelt ABC News-chef Kim Godwin in een statement. "Per direct schors ik Whoopi Goldberg gedurende twee weken voor haar foute en pijnlijke opmerkingen. Hoewel Whoopi haar excuses heeft aangeboden, heb ik haar gevraagd de tijd te nemen om te reflecteren en te leren over de impact van haar opmerkingen. De hele ABC News-organisatie staat achter onze Joodse collega's, vrienden, familie en gemeenschappen."

Domme opmerkingen
"Deze beslissingen zijn nooit gemakkelijk, maar noodzakelijk. Vorige week nog merkte ik op dat de cultuur bij ABC News er een is van gedrevenheid, vriendelijkheid, inclusiviteit, wederzijds respect en transparantie. De opmerkingen van Whoopi passen niet bij die waardes."

Goldberg sprak maandag over het besluit van een schooldistrict in Tennessee om het Pulitzer Prize-winnend graphic novel Maus niet langer te laten lezen door zijn leerlingen wegens ongepast taalgebruik en naakt. Goldberg claimde toen dat de Holocaust niet draait om ras, maar over "de onmenselijkheid van de mensheid tegen de mensheid."

Co-host Ava Navarro zei toen dat het ging om "white supremacists die achter Joden aangingen". Daarop zei Goldberg: "het ging om twee witte groepen mensen. Het moment dat je het om ras laat draaien, gaat het hierom. Laten we eerlijk zijn en kijken waar het echt om draait, namelijk hoe mensen elkaar behandelen. Het maakt niet uit of je zwart of wit bent, Joods. Het gaat om elkaar."

Dat leverde Goldberg forse kritiek op, waarna ze zei: "Ik heb mij gisteren verkeerd uitgedrukt in de serie. De Holocaust draait wel om ras, omdat Hitler en de Nazi's Joden als een inferieur ras beschouwden. Woorden doen ertoe en die van mij zijn daar geen uitzondering in. Ik heb spijt van mijn opmerkingen en sta naast de Joodse mensen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Criminal Minds' krijgt een revival!
Series / Nieuws

'Criminal Minds' krijgt een revival!

De populaire misdaadserie Criminal Minds keert terug op Paramount+ met een reboot.

De hitserie Criminal Minds kwam in 2020 tot een einde op CBS. Minder dan een jaar later was er al het nieuws dat een revival officieel in de maak was voor streamingdienst Paramount+ van ViacomCBS.

Sindsdien hoorden we vrijwel niets over de revival van Criminal Minds. Enkel van Paget Brewster, die in de franchise speelt, dat de revival volgens haar niet gemaakt zou worden. Criminal Minds blijkt toch nog een revival te krijgen.

Criminal Minds-revival
Paramount+ chief programming officer Tanya Gills vertelt dat de serie Criminal Minds nog altijd een revival krijgt.

"Daar werken we zeker nog aan. We zullen daar binnenkort meer over kunnen delen, maar weet dat hij springlevend is." Waarna Nicole Clemens van original scripted series voor Paramount+ zei dat "dingen soms snel gaan en soms even wat langzamer. Die vlieger gaat hier zeker op."

Criminal Minds nam vijftien seizoenen in beslag. Gezien de content-oorlog die woedt tussen verschillende streamingdiensten, is het niet gek dat Paramount+ de serie wil maken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkerend 'The Flash'-acteur krijgt een veel grotere rol dan we dachten
Series / Nieuws

Terugkerend 'The Flash'-acteur krijgt een veel grotere rol dan we dachten

Rick Cosnett heeft een grotere rol in het achtste seizoen van The Flash dan we dachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen herfst werd bevestigd dat The Flash zijn oorspronkelijke castlid Rick Cosnett terug zou brengen. Gedacht werd dat zijn rol slechts één flashback-aflevering zou omvatten. Maar nu blijkt zijn terugkeer groter.

Deadline weet namelijk te melden dat Cosnett een terugkerende rol heeft in het achtste seizoen en in minstens drie afleveringen te zien zal zijn. Showrunner Eric Wallace meldt dat de terugkeer van Cosnett als Eddie Thawne het verleden van het personage moet eren en een onverwachte plek bezoekt.

The Flash seizoen 8
"Rick maakt al sinds seizoen 1 zo'n mooi onderdeel van onze Flash-familie uit. We zochten sindsdien al manieren om hem terug te brengen," aldus Wallace. "Gelukkig kon dat nu met seizoen 8. En Rick was echt geweldig met een nieuwe kant in zijn weergave van Eddie Thawne, die zowel het verleden van het personage eert, als het een onverwachte kant opbrengt."

Wat dat onverwachte is, weten we natuurlijk nog niet.

Wel impliceert Deadline dat Cosnett verschillende personages speelt. Het is verder niet bekend of hij nu toch in beeld te zien is met hoofdrolspeler Grant Gustin; die zei eerder dat ze niet samen in beeld zouden zijn.

The Flash zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe actieserie met '24'-held Kiefer Sutherland onthult eerste details
Series / Nieuws

Nieuwe actieserie met '24'-held Kiefer Sutherland onthult eerste details

Kiefer Sutherland is straks met een heel nieuwe actieserie te zien op Paramount+.

Kiefer Sutherland komt in de herfst naar Paramount+ met een nieuwe spionageserie. Daarvan is nu de titel onthuld: Rabbit Hole.

Rabbit Hole is een heuse terugkeer naar het genre voor Sutherland. De 24-acteur werkt eraan samen met John Requa en Glenn Ficarra, het duo dat ook al hielp om de serie This Is Us naar een miljoenenpubliek te brengen voor NBC. Paramount hoopt dat Rabbit Hole datzelfde effect heeft.

Rabbit Hole-serie
Nicole Clemens van Paramount TV Studios vertelde al dat Rabbit Hole bedoeld is als een serie die inspeelt op de leegte die achter is gebleven na het einde van Designated Survivor.

Rabbit Hole krijgt acht afleveringen en neemt het publiek mee op een reis om de democratie te beschermen voor existentiële bedreigingen. James Weir, zoals het personage van Sutherland gaat heten, krijgt het nog zwaar.

"Vanaf het moment dat we deze paranoïde thriller bedachten, moesten we meteen aan Kiefer denken," aldus Requa en Ficarra in een recent statement. "We kijken ernaar uit om met hem, Charlie en Suzan te werken om deze serie tot leven te brengen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fantheorie: Luke en Din Djarin gaan vechten in 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Fantheorie: Luke en Din Djarin gaan vechten in 'The Mandalorian' seizoen 3

The Mandalorian zou in zijn aankomende derde seizoen een heel andere wending kunnen nemen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de serie The Mandalorian is de grens tussen vijanden en bondgenoten een vrij dunne. Premiejagers, huurlingen en Jedi maken natuurlijk dat het altijd even de vraag is waar iemands loyaliteit ligt. En dat zou zomaar eens problemen kunnen betekenen voor het nieuwe seizoen van The Mandalorian.

Een fantheorie luidt dat Din Djarin in het nieuwe seizoen zomaar eens tegenover Luke Skywalker zou kunnen komen te staan. Wat nou als Din zich realiseert dat hij helemaal niet wil dat Luke Grogu traint? De twee kijken heel anders naar familie en het belang daarvan.

The Mandalorian-theorie
De serie The Book of Boba Fett liet al zien dat Luke en Din anders kijken naar familie. Din wil Grogu een cadeau geven maar mag dat niet van Ahsoka Tano, omdat Grogu als Jedi geen banden met het 'Aardse' mag hebben.

Grogu lijkt niet echt de beste Jedi te worden intussen, aangezien hij al de eitjes at van een met uitsterven bedreigde soort en de Force gebruikte om dingen te stelen. Geen gedrag dat je verwacht van een Jedi.

Goed, duidelijk is dat wat de fans betreft, Grogu ook echt gewoon in handen van Din Djarin hoort. Zo bezien zou hij dus niet bij Luke horen en is het de vraag hoelang dat zo blijft.

The Mandalorian seizoen 1 en 2 zie je nu op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ozark' domineert de volledige Netflix top 10
Series / Nieuws

'Ozark' domineert de volledige Netflix top 10

Bijna alle seizoenen van Ozark staan in de top tien van Netflix met best bekeken series.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen week was niet de eerste van het eerste deel van het vierde seizoen van Ozark, maar de televisieserie blijkt nu echt extreem populair te zijn. Netflix gaf de top tien vrij op de site en die laat zien hoe veel zijn content bekeken is.

Alle vier de seizoenen van Ozark blijken in de top tien te staan, waarmee veertig procent (!) van de meest bekeken series op Netflix van de afgelopen week allemaal uit Ozark bestonden.

Ozark-kijkcijfers
Netflix meldt dat Ozark seizoen 4, deel 1, de meest bekeken Engelstalige serie in de wereld was, met 96,34 miljoen uur aan streams.

Maar fans hebben gemerkt dat hun vrienden ook naar de serie keken, want we zien dat seizoen 1 op de vierde plek staat met 35,2 miljoen uur bekeken. Seizoen 2 werd 21,54 miljoen uur bekeken en staat daarmee op de zevende plek. Voor seizoen 3 geldt dat het op de negende positie strandde, met 20,28 miljoen uur aan streams.

Gezamenlijk werden de vier seizoenen daarmee 173 miljoen uur (!) bekeken op Netflix, waarmee het verreweg de meest populaire serie op Netflix is van dit moment. Hieronder de lijst:

1. Ozark (seizoen 4, deel 1): 96.340.000 uur aan streams
2. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (seizoen 1): 40.080.000 uur aan streams
3. Archive 81 (seizoen 1): 36.270.000 uur aan streams
4. Ozark (seizoen 1): 35.320.000 uur aan streams
5. Too Hot to Handle (seizoen 3): 31.740.000 uur aan streams
6. In From the Cold (seizoen 1): 24.720.000 uur aan streams
7. Ozark (seizoen 2): 21.540.000 uur aan streams
8. The Sinner (seizoen 4): 21.320.000 uur aan streams
9. Ozark (seizoen 3): 20.280.000 uur aan streams
10. Riverdale (seizoen 5): 16.460.000 uur aan streams

Ozark stream je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-serie brengt klassieke schurk terug!?
Series / Nieuws

'Star Trek'-serie brengt klassieke schurk terug!?

Keert Khan straks terug in de serie Star Trek: Strange New Worlds?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alex Kurtzman, die Star Trek: Strange New Worlds mede bedacht, bevestigt dat de serie een connectie heeft met de beruchte schurk Khan. De live-action serie van Paramount+ grijpt terug op vroeger en vertelt elke week een nieuw verhaal.

De laatste paar nieuwe Star Trek-series hebben verhaallijnen van elk een compleet seizoen verteld. Dat format wordt niet gebruikt in Star Trek: Strange New Worlds, dat de Enterprise terugbrengt, evenals zijn oorspronkelijke kapitein: Christopher Pike, samen met Spock, Uhura en Number One.

Star Trek: Strange New Worlds
Er zijn ook nieuwe personages aangekondigd voor Star Trek: Strange New Worlds, waaronder iemand die La'an Noonien-Singh heet. Die naam zorgde natuurlijk meteen voor opgetrokken wenkbrauwen.

Echte Trekkies weten natuurlijk dat de volledige naam van de klassieke schurk Khan Noonien-Singh is. Waarmee er een band lijkt te zijn. Gespeculeerd wordt dat La'an een afstammeling van het superwezen is.

Kurtzman vertelde: "Ze is inderdaad verbonden aan Khan en de rest leer je vanzelf."

De precieze band tussen de twee kennen we natuurlijk nog niet. Star Trek: Strange New Worlds gaat in mei van start.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie explodeert en verslaat 'Hawkeye' en 'The Witcher'
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie explodeert en verslaat 'Hawkeye' en 'The Witcher'

Cobra Kai doet het bijzonder goed op Netflix als we zo kijken naar de cijfers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Cobra Kai had maar een paar dagen nodig na lancering om bovenaan de lijst van meest bekeken series te staan. Het vierde seizoen van de Karate Kid-serie van Netflix werd op oudejaarsdag gelanceerd en nam de top tien meteen over.

Nu de volledige streamingcijfers van die week vrijgegeven zijn, is de prestatie van Cobra Kai zo mogelijk nog indrukwekkender.

Cobra Kai-kijkcijfers
Nielsen meldt dat Netflix-abonnees gezamenlijk meer dan 2,4 miljard minuten (!) keken naar Cobra Kai tijdens de week van 27 december tot en met 2 januari. Een knappe prestatie, want Cobra Kai was in die week slechts drie dagen beschikbaar.

De andere goed scorende Netflix-serie in die week was The Witcher, dat 1,8 miljard minuten bekeken werd. Andere series in de top tien zijn onder meer Hawkeye, Emily in Paris, The Wheel of Time en The Book of Boba Fett.

Cobra Kai is al sinds de lancering van de serie op Netflix een groot succes. Netflix is al klaar met de opnames van het vijfde seizoen van de serie, dat de nasleep van het All-Valley Karate Tournament verkent en Daniel's verrassende bezoeker aan het einde van seizoen 4.

Cobra Kai zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.