search
Nieuwe 'The Boys'-serie onthult zijn cast
Series / Trailer

Nieuwe 'The Boys'-serie onthult zijn cast

The Boys: Diabolical komt dit jaar nog naar Prime Video en wordt heerlijk gewelddadig.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Boys: Diabolical. Die aankomende geanimeerde anthologie breidt het universum van de superheldenserie The Boys enorm uit.

De teaser is een commercial voor het neprestaurant Vought-a-Burger. In de teaser zie je een aantal van de nieuwe personages in al hun bloederige glorie.

The Boys: Diabolical-teaser
The Boys: Diabolical nodigt je uit om naar de fastfoodketen te komen, voor 61% burger en ranch chili queso saus die overal overheen gaat, zodat je de Amerikaanse vrijheid ook echt proeft. We zien drie verschillende versies van Homelander naast elkaar in de teaser en dat maakt meteen duidelijk dat elke aflevering weer een andere stijl krijgt.

Elke aflevering van The Boys: Diabolical is kort en krijgt een verhaal van tussen de 12 en 14 minuten. De afleveringen zijn geschreven door Awkwafina, Eliot Glazer and Ilana Glazer, Evan Goldberg and Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland en Ben Bayouth, Andy Samberg, Aisha Tyler, evenals oorspronkelijk comic-bedenker Garth Ennis.

De serie The Boys: Diabolical is niet de enige dit jaar in de franchise (en begint op 4 maart), want ook de hoofdserie krijgt een nieuw seizoen dat op 3 juni begint.

Hieronder de teaser:Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen