3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien

3 nieuwe Netflix-series die iedereen wil zien

Wie kijkt er eigenlijk niet uit naar deze drie nieuwe series die dit jaar verschijnen.

Bram de Groot, 3 februari 2022 11:41

Er komen in 2022 heel wat nieuwe series en seizoenen online. Hieronder drie toch wel erg grote series die nog verschijnen dit jaar.
Stranger Things | Midden 2022 | Seizoen 4
Wat we in seizoen vier te zien krijgen is nog niet bekend, duidelijk is wel dat Eleven haar krachten kwijt raakt en Hopper wordt dood gewaand. Dat is hij dus niet. De ‘Amerikaan’ wordt door de Russen vastgehouden in de besneeuwde woestenij van Kamtsjatka. En ja, de Demogorgons keren vast weer terug op de een of andere manier.


The Witcher: Blood Origin | Bing nu! | Miniserie
In deze prequelserie zien we de ontstaansgeschiedenis van de allereerste witcher en de gebeurtenissen die zullen leiden tot de vereniging der gebieden: het moment dat de rijken der monsters, mensen en elven samensmelten tot één. De aloude beschaving van elven kwam hiermee uiteindelijk ten val.


Vikings: Valhalla | 25 februari | Seizoen 1
De spin-off speelt zich honderd jaar na de gebeurtenissen van de originele reeks af. Het einde van de Vikingentijd komt steeds dichterbij nu het Koninkrijk Engeland standhoudt tegen de Scandinavische overvallers. Valhalla start net na de dood van koning Edward the Confessor. Er zijn drie potentiële opvolgers en dat verandert de toekomst van Engeland voor altijd.


Lees meer over: Stranger Things, The Witcher Blood Origin, Netflix, Vikings Valhalla

Populair nieuws