'Lucifer'-hoofdrolspeler vindt nu al een nieuwe serie

Lucifer-hoofdrolspeler vindt een nieuwe serie

Tom Ellis gaat een van de hoofdrollen spelen in de serie Washington Black.

Jim Pedd, 4 februari 2022 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen herfst kwam Netflix-serie Lucifer na zes succesvolle seizoenen tot een einde. Tom Ellis, hoofdrolspeler in de serie, werd dankzij de show een van de meest populaire gezichten op televisie. Gelukkig is de Brit niet heel lang weg.
Vandaag meldt Deadline namelijk dat de acteur gecast is in de dramaserie Washington Black, en speelt tegenover Sterling K. Brown.

Washington Black-serie
Washington Black is een verfilming van het gelijknamige boek van Esi Edugyan en wordt gemaakt door Hulu. Showrunner van Washington Black is Selwyn Seyfu Hinds en Brown is de producent.

In de serie Washington Black volgen we het verhaal van "de buitengewone negentiende eeuwse avonturen van George Washington 'Wash' Black, een elfjarig jongetje op een suikerplantage in Barbados die op de vlucht moet slaan als een schokkend sterfgeval zijn leven op z'n kop dreigt te zetten."

De titelrol is voor acteur Ernest Kingsley Jr.; naast hem zie je Brown als de grote Medwin Harris die na een traumatische jeugd over de wereld reisde en als zwarte vluchteling eindigt in Nova Scotia, waar hij Wash besluit te helpen.

Ellis zie je verder als Christopher 'Titch' Wilde, een excentrieke, gepassioneerde steampunk-uitvinder met een "jeugdig enthousiasme" en een "innerlijke kwetsbaarheid".

Bron: Deadline

Lees meer over: Tom Ellis, Lucifer, Washington Black, hulu

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws