'The Wheel of Time' komt met een klassieke locatie in seizoen 2

'The Wheel of Time' komt met een klassieke locatie

In het tweede seizoen van The Wheel of Time van Prime Video bezoeken we naar verluidt Caemlyn.

Jim Pedd, 4 februari 2022 08:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Uit de site Silverscreen Tours lijkt nu te blijken dat de serie The Wheel of Time van Prime Video in zijn aankomende tweede seizoen reist naar de stad Caemlyn.
Het bedrijf Silverscreen Tours specialiseert zich in rondleidingen voor toeristen langs belangrijke filmlocaties voor films en series. Dat belooft dus wat in The Wheel of Time!

The Wheel of Time seizoen 2
Het eerste seizoen van de live-action verfilming van The Wheel of Time van Prime Video veranderde heel wat aan het boek. Een van de zaken was het ontbreken van Caemlyn, de hoofdstad van Andor dat de protagonisten in de tweede akte van het boek gebruiken als veilige plek tegen de Shadowspawn-achtervolgers.

Het lijkt er nu op dat de productie de fictieve stad nu wel bezoekt. Het is een van de grotere stedelijke gebieden in de fictieve wereld van schrijver Robert Jordan en volgens Silverscreen Tours doet het Ploskovice kasteel in Praag dienst als het koninklijke paleis van Caemlyn.

Het nieuws volgt nadat we eerder te horen kregen dat actrice Ceara Coveney gecast was als Elayne, de erfgename van Andor.

The Wheel of Time seizoen 1 zie je nu op Prime Video.
Bron: Silverscreen Tours

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon, Robert Jordan, Josha Stradowski

Populair nieuws