Netflix voegde 11 series nieuw toe deze week

Netflix voegde 11 series nieuw toe deze week

Check hier het hele lijstje met alle nieuwe series die Netflix heeft toegevoegd.

Jim Pedd, 4 februari 2022 19:22

Elke vrijdag zetten we de nieuwe series die je kunt streamen op Netflix op een rij. Ook deze week was het weer heerlijk druk!

Snowpiercer (S03E02): Snowpiercer onthaalt een nieuwe overlevende. Layton probeert zijn visioenen te begrijpen. In Big Alice plannen Ruth en het Verzet een sabotageactie tijdens een ceremonie.

Our Beloved Summer (12 afleveringen): Het nieuwe begin voor Ung en Yeon-su is net zo schattig als dat het knullig is. NJ loopt Ji-ung tegen het lijf en nodigt hem uit voor een drankje.

Gabby's Poppenhuis (4 seizoenen): Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.

MeatEater (4 seizoenen): Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

Oscuro Deseo (2 seizoenen): Een noodlottig weekendje weg leidt voor de getrouwde Alma tot hartstocht, eindigt in tragedie en brengt haar ertoe de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

Kid Cosmic (3 seizoenen): Als een jongen vijf krachtige kosmische stenen vindt, komen zijn superheldendromen uit. De boel redden is echter moeilijker dan hij dacht – en hij kan het niet alleen.

Raising Dion (seizoen 2): Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

Dark Desire (seizoen 2): Een noodlottig weekendje weg leidt voor de getrouwde Alma tot hartstocht, eindigt in tragedie en brengt haar ertoe de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

Murderville: In deze geïmproviseerde misdaadcomedy onderzoekt de excentrieke detective Terry Seattle een reeks moorden met beroemde gasten die niet vooraf op de hoogte zijn gebracht.

Finding Ola: Ola gaat na een ingrijpende gebeurtenis op zelfontdekkingsreis terwijl ze twee kinderen moet opvoeden en de eindjes aan elkaar moet zien te knopen.

Sweet Magnolias (seizoen 2): Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws