'Supernatural'-fans gaan blij zijn met dit nieuws

'Supernatural'-fans gaan blij zijn met dit nieuws

The Winchesters krijgt een pilot van The CW en kan er dus snel echt aankomen!

Jim Pedd, 5 februari 2022 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Supernatural mag dan wel vorig jaar tot een einde gekomen zijn, dat wil niet zeggen dat de franchise klaar is. The CW werkte al aan een spin-off genaamd The Winchesters en blijkt nu een pilot besteld te hebben.
TV Line komt vandaag met het nieuws over de spin-off die nu een pilot zou krijgen. Daarmee komen de dromen van acteur Jensen Ackles uit, die het project bedacht samen met zijn echtgenote Danneel Ackles en het tot grote woede van coster Jared Padalecki zomaar aankondigde zonder dat Padalecki even op de hoogte was gesteld, of betrokken was.

The Winchesters-serie
Er zijn weinig details bekend over de spin-off The Winchesters, al weten we dat Jensen Ackles als zijn personage Dean terug keert om als verteller z'n werk te doen.

De prequel-serie draait om de relatie van John en Mary Winchester en dient daarmee dus ook meteen als prequel op Supernatural.

Supernatural-alumnus Robbie Thompson heeft getekend om de serie te schrijven en te regisseren. Hij werkt samen met de Ackles-familie om de serie The Winchesters te produceren via hun productiebedrijf Chaos Machine.

Het is niet bekend vanaf wanneer je de serie op televisie mag verwachten.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Winchesters, Supernatural, The CW, Jared Padalecki, Jensen Ackles

Populair nieuws