search
'Supernatural'-fans zijn helemaal niet blij met de nieuwe serie
Series / Nieuws

'Supernatural'-fans zijn helemaal niet blij met de nieuwe serie

The Winchesters kan bepaald niet op unanieme steun van fans rekenen.

Eerder vandaag was er het bericht van The CW dat de serie The Winchesters een pilot zou krijgen. Het is een prequel op Supernatural en zorgt nu al voor verdeeldheid.

The Winchesters draait om de ouders van Sam en Dean en heeft een rol voor Jensen Ackles als verteller en uitvoerend producent. Dat hij een rol heeft bij de serie zorgde ook even voor ruzie tussen hem en coster Jared Padalecki op sociale media; een ruzie die inmiddels wel is bijgelegd.

The Winchesters-reacties
De serie is de derde poging om een spin-off te ontwikkelen rond Supernatural en nu al zijn fans ongerust. Sterker nog: lang niet iedereen denkt dat de serie een succes zou kunnen worden en velen nemen aan dat The Winchesters het canon gaat veranderen.

"Nadat Supernatural zijn vijftiende seizoen afgerond had, wisten wij dat het niet voorbij zou zijn. Omdat, zoals we graag zeggen in de serie: 'niets ooit echt tot een einde komt'," aldus Ackles in een statement over de serie.

"Toen Danneel [de echtgenote van Jensen Ackles] en ik Chaos Machine Productions oprichtten, wisten we dat het eerste verhaal dat wij wilden vertellen, dat van John en Mary Winchester zou zijn; het oorsprongsverhaal van Supernatural." Nou, dat mogen ze dus gaan proberen.

Hieronder doen we een greep uit de eerste reacties op The Winchesters:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen