search
'The Big Bang Theory' had niet moeten eindigen volgens deze acteur

'The Big Bang Theory' had niet moeten eindigen volgens deze acteur

Een van de castleden van The Big Bang Theory vindt dat de serie door had gekund.

Jim Pedd
Acteur Kunal Nayyar vindt dat er geen goede reden was om The Big Bang Theory tot een einde te brengen. De populaire sitcom van CBS kwam na 12 seizoenen tot een einde en dat had vrijwel geen fan verwacht.

Vooral omdat, enkele weken voordat de finale werd aangekondigd, de producenten nog hadden laten weten dat er gekeken werd naar een dertiende seizoen.

The Big Bang Theory-einde
Toen The Big Bang Theory afgerond werd, was het een van de best bekeken series van CBS. Maar het besluit kwam voort uit de keuze van acteur Jim Parsons om te stoppen met de sitcom.

Hij speelde Sheldon Cooper gedurende meer dan een decennium en had het gevoel dat het personage nu echt helemaal verkend was. Al zijn costerren wilden wel een dertiende seizoen maken, maar realiseerden zich dat het geen goed idee was om zonder Parsons door te gaan.

Kunal Nayyar vond het maar niets, al begrijpt hij het ergens wel:

"Ja weet je, persoonlijk voelde het einde van Big Bang alsof ik het uitmaakte met de liefde van mijn leven. Ik wist dat het fout was, maar het was gewoon tijd. Dat is hoe het voor mij voelde als ik eerlijk ben. Ik verwerk die hele reis nog altijd. Met 279 afleveringen, ben ik echt met die serie opgegroeid."Aanbevolen artikelen