search
Weer een nieuwe Arrowverse-serie besteld!
Series / Nieuws

Weer een nieuwe Arrowverse-serie besteld!

Gotham Knights komt naar The CW en is de nieuwste toevoeging aan het Arrowverse?

Gotham Knights is een stap dichter bij de televisie. The CW heeft besloten een pilot te bestellen voor deze nieuwste op DC Comics geïnspireerde televisieserie, waar we eind vorig jaar voor het eerst iets over hoorden.

De serie Gotham Knights hoeft er daarmee niet per se te komen, want er is nu een pilot besteld, wat betekent dat het ook nog zo kan zijn dat de show er niet komt als deze niet bevalt. Ook schijnt de serie los te staan van het Arrowverse, maar zeker is dat niet.

Gotham Knights-verhaal
Gotham Knights speelt zich af in de nasleep van de moord op Bruce Wayne. Zijn rebellerende en geadopteerde zoon vormt een opmerkelijke alliantie met de kinderen van de vijanden van Batman, als zij er allemaal van beschuldigd worden de Caped Crusader vermoord te hebben.

De meest gezochte criminelen van Gotham moeten daarop samen vechten om hun namen te zuiveren. Maar in een Gotham zonder Batman, vervalt de stad in chaos en is 'ie gevaarlijker dan ooit. Hoop komt dus van een vreemde en behoorlijk onverwachte plek in de vorm van een team van vluchtelingen die niemand als helden verwacht had.

Mocht Gotham Knights er komen, is het de nieuwste in een reeks The CW-series rond DC Comics. Op dit moment werkt men aan het achtste seizoen van The Flash, het zevende van Legends of Tomorrow, seizoen 3 van Batwoman en Stargirl, seizoen 2 van Superman & Lois en seizoen 1 van Naomi.

Ook werkt The CW naast Gotham Knights nog aan Justice U, rond David Ramsey.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen