Nabestaanden 'The Walking Dead'-acteur Moses J. Moseley denken dat hij vermoord is

The Walking Dead-acteur vermoord?

Moses J. Moseley overleed vrij plotseling en nu denkt zijn familie dat hij vermoord is.

Jim Pedd, 5 februari 2022 om 18:28

Eerder deze week overleed The Walking Dead-acteur Moses J. Moseley vrij plotseling. Zijn familie denkt dat hij vermoord is, nadat de politie het eerder over zelfmoord had.
Moseley staat het best bekend om zijn tijd in The Walking Dead. Hij werd op 26 januari dood gevonden en volgens de politie werd het onderzocht als een zelfmoord. Maar zijn familie gelooft daar niet in, en denkt dat hij ontvoerd is en vermoord.

Moses J. Moseley
De zus van Moseley stelt dat de acteur afgelopen week eigenlijk een opname zou hebben, waar hij niet verscheen wat haar zorgen baarde. TMZ meldt dat hij vervolgens in zijn auto gevonden werd, met zijn deur op slot en een geweer op zijn schoot met een kogelgat in zijn hoofd.

Teerea Kimbro, de zus van Moseley, stelt dat haar broer zichzelf nooit zou doden en dat hij nooit opnames gemist zou hebben. Ze denkt verder dat het geweer van haar is, en haar broer het bij zich had omdat hij een licentie had om een geweer bij zich te dragen.

Moseley speelde 'Zombiefied Mike', een van de zombies die Michonne bij zich had in het derde seizoen van de televisieserie. Hij was in zes aflevereingen in totaal te zien.

Ook kon je de acteur zien in HBO's Watchmen en de film The Hunger Games: Catching Fire.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Moses J Moseley

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws