search
Brute trailer 'Billy the Kid' van de makers van 'Vikings'
Series / Trailer

Brute trailer 'Billy the Kid' van de makers van 'Vikings'

Tom Blyth speelt de Amerikaanse misdadiger William H. Bonney a.k.a. Billy the Kid.

In april start op de Amerikaanse zender EPIX de nieuwe serie Billy the Kid. De misdaadserie gaat over William H. Bonney a.k.a. Billy the Kid die gespeeld wordt door Tom Blyth.

Studio Amblin omschrijft de serie als volgt: Billy the Kid is een nieuwe romantische avonturenserie van Amblin Television, gebaseerd op het leven van de beroemde outlaw Billy the Kid.[/i]

Billy the Kid en Jesse Evans
Het seizoen van acht afleveringen, bestaande uit afleveringen van een uur, vertelt het verhaal van Billy the Kid, van zijn nederige Ierse roots, tot zijn vroege dagen als cowboy en scherpschutter aan de Amerikaanse grens, tot zijn cruciale rol in de Lincoln County War en daarbuiten.

De kijkers ontmoeten ook Jesse Evans (Daniel Webber), een andere beroemde outlaw en leider van de Seven Rivers Gang. Als ze elkaar ontmoeten, heeft Jesse al een leven vol misdaad omarmd: winkels beroven en vee stelen.

Billy voelt zich aangetrokken tot zijn wilde en roekeloze karakter en ontwikkelt Billy een soort dubbelganger - zijn schaduwzelf, die hem continu uitnodigt om de donkere kant van het leven te bezoeken.

Nieuwe trailer voor Billy the Kid
"Het is misschien niet belangrijk voor hen, maar het is belangrijk voor hem," staat er op YouTube bij de trailer. "Saddle up. We ride, April 24, on EPIX." Of de serie ook ergens in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen