'Criminal Minds'-revival nu al gesneuveld?

Het lijkt erop dat die revival van Criminal Minds er niet zomaar komt.

Jim Pedd, 02-08-2021 06:39

Het lijkt er steeds meer op dat de revival van Criminal Minds die gepland staat voor Paramount+ er niet zomaar gaat komen. Actrice Paget Brewster stelt namelijk dat de revival dood is.
De misdaadserie ging in 2005 van start op de Amerikaanse televisiezender CBS. Centraal staat een elitegroep van FBI-profilers die met behulp van psychologie in de geest van een aantal van de meest gestoorde criminelen duiken.

Een revival
De CBS-serie werd bedacht door Jeff Davis en introduceerde heel wat acteurs aan het publiek. Uiteindelijk kwam er zelfs twee spin-off series, maar na vijftien seizoenen viel het doek voor de serie in 2020.

Net als zoveel andere series, kwam Criminal Minds ook al in aanmerking voor een revival. Hoewel er nog altijd gesprekken over gevoerd worden, denkt Brewster dat de serie er niet meer gaat komen.

Eerder onthulde Brewster in een interview dat alle castleden van de afgelopen vier seizoenen van Criminal Minds benaderd waren om terug te keren voor de serie. "Helaas denk ik dat we dood zijn. Ik zal je laten weten als er vooruitgang geboekt wordt, maar het lijkt onwaarschijnlijk," aldus Brewster.

Tegelijk zegt Paramount+ dat de spin-off er nog altijd gewoon zou moeten komen. Het is dus even afwachten.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Criminal Minds, Revival, Jeff Davis, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, AJ Cook

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader