search
Grootse actie in 'The Orville' seizoen 3 trailer
Series / Trailer

Grootse actie in 'The Orville' seizoen 3 trailer

The Orville ziet er als je 't zo ziet grootser uit dan ooit, net Star Wars!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hoeven niet meer lang te wachten op de terugkeer van The Orville; vandaag is het derde seizoen namelijk van start! En om dat te vieren is er vandaag een trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van de serie.

We hebben pijnlijk lang moeten wachten op de televisieserie van maker Seth MacFarlane. Hij vertelde in september 2020 nog dat we snel meer zouden horen over het nieuwe seizoen. Dat werd niet alleen door corona uitgesteld, maar ook omdat Fox stopte met de serie, die verhuisde naar Hulu.

The Orville seizoen 3 trailer
The Orville is volgens MacFarlane altijd zijn grote liefde geweest: "Er zijn twee bedrijven die deze visie sinds het begin voor mij hebben ondersteund: 20th Century Fox Television waar ik sinds het begin van mijn carrière een deal heb gehad en FOX Broadcasting Company, nu FOX Entertainment, wat de afgelopen twintig jaar mijn thuis is geweest," aldus de maker.

"Mijn vrienden bij het netwerk hebben begrepen wat ik probeerde te doen met deze serie, en ze hebben spectaculair werk verricht met de marketing, het lanceren en programmeren van de serie de afgelopen twee seizoenen."

Hieronder kan je de ambities van MacFarlane verwezenlijkt zien, in de nieuwe trailer voor The Orville:





Aanbevolen artikelen