Nieuwe Netflix-serie verbreekt een groot record!

Nieuwe Netflix-serie verbreekt een groot record!

All of Us Are Dead scoort echt uiterst goed op Netflix blijkt ook nu weer.

Jim Pedd, 6 februari 2022 10:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

All of Us Are Dead is de tweede Koreaanstalige serie die op #1 terecht komt in de weekstatistieken van Netflix. De eerste was Squid Game, een dystopische serie waarin volwassenen dodelijke kinderspelletjes moeten spelen.
Squid Game lijkt ervoor gezorgd te hebben dat heel wat mensen open staan voor dit soort Zuid-Koreaanse series. Kijk immers maar naar de immense prestaties van All of Us Are Dead.

All of Us Are Dead-kijkcijfers
All of Us Are Dead is de nieuwste topserie op Netflix. De serie werd bedacht door Lee Jae-kyoo, Chun Sung-il en Kim Nam-su. Hij is gebaseerd op de webtoon Now At Our School uit 2009 en het eerste, twaalf afleveringen tellende seizoen, werd op 28 januari 2022 gelanceerd.

In All of Us Are Dead volgen we een groep middelbare scholieren die proberen de zombie-apocalypse te overleven.

Deadline meldt nu dat All of Us Are Dead bovenaan de lijst staat. De serie is wereldwijd 124,69 miljoen uur bekeken deze week. Ter vergelijking: Ozark was de meest bekeken Engelstalige serie, en trok 96,34 miljoen uur aan kijkers.

Dat is nog niet genoeg om All of Us Are Dead in de lijst met meest bekeken Netflix-series ooit te krijgen, maar als 'ie erin slaagt om nog 106 miljoen uur gekeken te worden in de komende drie weken, is dat wel het geval!

All of Us Are Dead zie je nu op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: All of Us Are Dead, netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws