Netflix-kijkers zijn dolenthousiast over nieuwe serie

Netflix-kijkers zijn enthousiast over nieuwe serie

Murderville en dan met name het personage van Marshawn Lynch, scoort enorm goed.

Jim Pedd, 6 februari 2022 11:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix-fans zijn enorm blij over het werk van acteur Marshawn Lynch in de serie Murderville. De show is een bijzondere en lijkt helemaal geslaagd te zijn bij de abonnees op de streamingdienst.
De serie Murderville is een moordmysterie met een stel comedians als gastacteurs om de moord tot de bodem uit te zoeken. Er zit dan ook heel veel improvisatiewerk in de serie, zoals past bij de comedians. Maar iemand blinkt enorm uit!

Murderville-rol
Marshawn Lynch blijkt namelijk enorm goed te scoren bij de serie Murderville. Hij is een NFL-ster die veel gezien is in reclames voor de NFL zelf en voor Skittles in de Verenigde Staten. Dat hij een echte komedieacteur zou blijken te zijn had lang niet iedereen verwacht.

Sociale media zijn namelijk gevuld met enorm enthousiaste mensen die vinden dat hij een bijzondere rol heeft en hen echt enorm verbaast.

Hieronder doen we een greep uit de vele reacties rond Murderville:Murderville draait om de excentrieke rechercheur Terry Seattle, die samenwerkt met een aantal beroemdheden die geen idee hebben dat ze moeten helpen met het oplossen van een aantal moorden.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Marshawn Lynch, Netflix, Murderville, fans

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws