search
Nog een 'Star Trek'-acteur keert terug!
Series / Nieuws

Nog een 'Star Trek'-acteur keert terug!

Chakotay is straks ook te zien of te horen in de serie Star Trek: Prodigy.

Actrice Kate Mulgrew keert terug als Kathryn Janeway in de animatieserie Star Trek: Prodigy. Het gerucht ging al dat zij niet de enige zou zijn en dat blijkt nu te kloppen.

Acteur Robert Beltran keert namelijk terug als Chakotay in de animatieserie. Hij is nu een Starfleet-kapitein en dat is een behoorlijk knappe carrière. Chakotay was namelijk ooit lid van de Maquis. Hij werd de eerste officier van Janeway toen de Voyager (en zijn schip) strandden in het Delta-kwadrant.

Nieuw Starfleet-schip
De serie Star Trek: Prodigy draait om een groepje aliens die een experimenteel Starfleet-schip vinden. Ze wonen in het Delta-kwadrant, waarmee er nog heel wat te gebeuren staat.

Want welke rol heeft Chakotay dan? Zou hij misschien ooit de kapitein zijn geweest van de USS Protostar? Of speelt er toch iets anders?

Chakotay is niet de enige Starfleet-officier die je in Star Trek: Prodigy zal zien. Het panel tijdens de New York Comic-Con onthulde de volgende rollen: Daveed Diggs als Commander Tysess, Jameela Jamil als Ensign Asencia en Jason Alexander als Doctor Noum.

"Ik weet niet of ik dit moet zeggen of niet,' begon Beltran eerder dit jaar al tijdens een fanconventie. "Maar ik werk aan een voice-over/animatie-ding waar Kate ook aan werkt, Star Trek: Prodigy". En nu is dat dus officieel!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen