'Supergirl' zoekt een Superman

De beroemde neef van Kara Zor-El zou toch te zien zijn.

Jim Pedd, 26-02-2015 12:15

Het ziet ernaar uit dat Supergirl toch bezoek krijgt van de beroemde neef van Kara Zor-El. TVLine meldt dat er een casting call is voor een acteur van minstens 1 meter 80, met een rechte kaak en afgetraind lijf. Hij zou dienst moeten doen als body double voor "een DC Comic superheld". Welke rol dat precies is, wordt niet gezegd in de casting call, maar opmerkelijk genoeg moeten geïnteresseerden hun aanmelding de titel Superman meegeven.
Waarschijnlijk is de superheld, die in Man of Steel gespeeld werd door Henry Cavill, alleen van een afstandje te zien. Rollen in de CBS-serie zijn er voor Melissa Benoist (Kara), Mehcad Brooks (Jimmy Olsen), Calista Flockhart (Cat Grant) en Laura Benanti (de moeder van Kara in Krypton).

In de serie is Kara Zor-El net als haar beroemde neef geboren op Krypton en net als hem, wist ze de vernietiging daarvan te ontsnappen. Ze hield haar krachten verborgen, maar nu ze 24 is, besluit ze haar bovenmenselijke krachten te omarmen en de held te zijn die ze altijd al moest worden.

Bron: TVLine

Lees meer over: Supergirl, cbs, serie, superman, castingcall, body double, henry cavill, man of steel, dc comics, melissa benoist, mehcad brooks, calista flockhart, laura benanti

Populair nieuws