search
Keiharde wraak in 'The Book of Boba Fett' seizoen 2?
Series / Nieuws

Keiharde wraak in 'The Book of Boba Fett' seizoen 2?

The Book of Boba Fett zou wat Temuera Morrison betreft naar wraak op Mace Windu moeten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Boba Fett begint een nieuw hoofdstuk in de serie The Book of Boba Fett. Maar de voormalig premiejager heeft ook nog een appeltje te schillen met de moordenaar van zijn vader: Mace Windu.

In de film Star Wars: Attack of the Clones is het die Jedi-meester die met zijn paarse lichtzwaard premiejager Jango Fett weet te onthoofden, terwijl een jonge Boba toekijkt. In Revenge of the Sith komt Windu om het leven nadat Anakin Skywalker zijn hand afhakt en hij vervolgens geƫlektrocuteerd wordt door Palpatine.

Boba Fett versus Mace Windu
Als Temuera Morrison de kans krijgt, dan zou hij in het tweede seizoen van The Book of Boba Fett graag een premie op het hoofd van Mace Windu willen plaatsen.

"Ik heb nog wel een appeltje met hem te schillen," vertelde Morrison tijdens een interview met IMDb's On the Scene. "Hij is klaar. Het is echt klaar met hem. Ik heb m'n oog op hem en hij is klaar, hij staat bovenaan de lijst."

Ming-Na Wen suggereerde vervolgens het "langzaam martelen" van Mace Windu door Master Assassin Fennec Shand. Daarop zei Morrison: "ja, zeker."

Je kunt de serie The Book of Boba Fett momenteel streamen op Disney+. Komende woensdag zie je de laatste aflevering van het eerste seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen