search
Gruwelmoorden in trailer 'Killing Eve' seizoen 4
Series / Trailer

Gruwelmoorden in trailer 'Killing Eve' seizoen 4

Killing Eve gaat richting z'n einde en laat nieuwe beelden van het laatste seizoen zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mensen zoals Eve (Sandra Oh) en Villanelle (Jodie Comer) zijn niet gemaakt voor een 'happy ending'. Dat blijkt wel uit de nieuwe trailer voor BBC America's dramaserie Killing Eve.

De BBC America-serie keert op zondag 27 februari terug met z'n vierde en laatste seizoen. En het moge duidelijk zijn dat spion Eve en moordenares Villanelle niet genoeg van elkaar kunnen krijgen. Ondanks dat ze aan het einde van het derde seizoen nog zeiden dat ze elkaar nooit meer wilden zien.

Killing Eve-trailer
"Ik heb twee mensen vermoord gisteren, nadat ik heel hard geprobeerd heb dat niet te doen", horen we VIllanelle vertellen. En Eve vindt het verleidelijk om iemand in z'n hand te schieten.

Volgens producent Sally Woodward Gentle "lieten Eve en Villanelle elkaar nog in totale chaos achter aan het einde van seizoen 3 op de Tower Bridge. In seizoen 4 moeten ze uitzoeken wat ze voor elkaar betekenen en wat hun leven nou waar dis. Dit wordt veel persoonlijker en gepassioneerder dan eerdere seizoenen".

Eve bevindt zich midden in een wraakmissie. Villanelle probeert verder vergiffenis te vinden voor haar gruwelijke verleden, en ontdekt mogelijk religie. Intussen zien we in de trailer beelden van The Twelve die het duidelijk niet makkelijk hebben.

Hieronder de trailer voor Killing Eve seizoen 4:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen