'The Walking Dead': Wat is de Commonwealth eigenlijk?

'The Walking Dead': Wat is de Commonwealth?

In The Walking Dead is er nog 1 kwaadaardige organisatie waarmee onze helden moeten dealen.

Jim Pedd, 7 februari 2022 om 18:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

"Wij zijn de beschaving. Het is terug. Je bent welkom", horen we Governor Milton vertellen terwijl ze haar gemeenschap van 50.000 overlevenden verwelkomt in de The Walking Dead-comics.
In de comics leiden Eugene en Michonne een expeditie over het land in Volume 30, waarin ze naar Ohio reizen. Daar worden ze echter aangehouden door de wit geharnaste soldaten van de Commonwealth Army en brengt Lance Hornsby, de ondergouverneur, hen naar Pamela Milton, die gelooft in het herstellen van de orde wereldwijd.

Wie is de Commonwealth in The Walking Dead?
Met zo'n 50.000 inwoners is de Commonwealth de grootste gemeenschap in de The Walking Dead-comics. Zijn inwoners hebben hulpbronnen en pre-apocalypse luxes, waaronder een bakker en functionerend sportgebied.

Maar: de maatschappij van de Commonwealth heeft om een klassensysteem dat de bovenklasse boven de rest van de overlevenden stelt.

De meest gepriviligieerden zijn de Milton-familie en dan vooral de snob en verwende Sebastian Milton. Michonne's lang verloren dochter Elodie woont er ook en legt uit hoe het systeem van de Commonwealth werkt.

Governor Milton gelooft dat beschaving een machine is en gelooft dat dit systeem de orde met zich meebrengt die nodig is om alles opnieuw op te bouwen.

Eugene leidt de delegatie van Milton naar de Alexandria Safe Zone, waar ze Rick Grimes ontmoeten. Het is een vredige ontmoeting, maar geen ontmoeting waarbij de leiders op gelijke voet eindigen. Rick gelooft in democratie en gelijkheid en Milton in een oneerlijke en ongelijke wereldorde.

"Dan hebben we misschien een nieuwe wereldorde nodig," zegt Rick in de comics en hij leidt daarna een burgeroorlog tegen de Milton's, om op die manier een betere wereld te regelen.

The Walking Dead zie je op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Commonwealth, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws