We weten nu wanneer de 'Lord of the Rings'-trailer te zien is

De The Lord of the Rings-serie van Prime Video komt er bijzonder rap aan.

Jim Pedd, 8 februari 2022 10:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste teaser trailer voor Prime Video-serie The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt zondag vrijgegeven tijdens de Super Bowl.
De televisieserie wordt gemaakt door Prime Video en is gebaseerd op de welbekende boeken van J.R.R. Tolkien. The Lord of the Rings: The Rings of Power voegt iets nieuws toe aan het canon en speelt zich duizenden jaren voor het avontuur van Frodo af, in de Tweede Era van Midden-Aarde. De opkomst van Sauron en een aantal epische oorlogen staan centraal.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
De eerste The Lord of the Rings: The Rings of Power trailer zit er dus aan te komen. De serie licht daarmee dan eindelijk een tip van de sluier op.

Tot voor kort werd nog vrijwel niets bekend gemaakt. Tot Prime Video vorig jaar ergens met een eerste foto kwam en onthulde dat de serie vanaf september 2022 te streamen zou zijn. Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat de titel The Lord of the Rings: The Rings of Power zou zijn.

Verder kwam Prime Video met maar liefst 20 posters en nu weten we dat er snel een trailer aankomt. The Hollywood Reporter meldt dat de serie te zien is tijdens de Super Bowl.

Hoelaat precies is nog niet bekend, maar voor ons Nederlanders zal 't vermoedelijk zondagnacht zijn.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lord of the Rings, LOTR, JRR Tolkien, Prime Video

Populair nieuws