search
'Snowpiercer' seizoen 3 krijgt bizarre gevechten
Series / Nieuws

'Snowpiercer' seizoen 3 krijgt bizarre gevechten

De oorlog tussen de twee treinen breekt straks los in het nieuwe seizoen van Snowpiercer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Snowpiercer-acteur Daveed Diggs laat weten dat het aankomende gevecht tussen de twee treinen gaat voelen als een scheepsgevecht. De focus ligt dus meer op strategie dan op direct conflict.

Diggs speelt de hoofdrol in de TNT-serie, die je in Nederland kan zien op Netflix. Naast hem spelen ook Sean Bean, Alison Wright, Mickey Sumner, Lena Hall, Iddo Goldberg, Mike O'Malley en Steven Ogg hoofdrollen in de serie.

Snowpiercer-oorlog
Snowpiercer liet aan het einde van seizoen 2 een splitsing zien. Layton scheidde de eerste tien wagons van de trein en heeft de motor in handen. Bean's Wilford heeft de andere 1.023 wagons in handen en dit nieuwe seizoen van Snowpiercer pikt de draad zes maanden later op, waarbij Layton warme gebieden op Aarde zoekt.

Maar het gaat richting oorlog en dat belooft wat:

"Stel je de strijd tussen schepen voor. Ik heb de aflevering nog niet gezien, maar zo voelde het tijdens de opnames. We proberen sterk af te leiden op welk spoor iemand zit, omdat er duizenden kilometers aan rails liggen en je daartussen kan wisselen. Er zijn valleien waarbij je kan wisselen tussen de verschillende rails. Dus het gaat sterk om het voorspellen van waar je vijand zich bevindt. Je probeert de higher ground te krijgen, zodat je hen kan zien en zij jou niet kunnen zien."

Snowpiercer zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen