'Lord of the Rings'-fans vinden de Prime Video-serie maar niets

Lord of the Rings-fans vinden de titel maar niets

Fans van Lord of the Rings zijn nu al geen fan van waar Amazon aan werkt.

Jim Pedd, 21 januari 2022 07:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Prime Video zal zich de reacties op de titelonthulling van The Lord of the Rings: The Rings of Power vermoedelijk net iets anders voorgesteld hebben. Die blijken behoorlijk negatief te zijn.
De titel van de serie doet z'n werk. Immers is duidelijk dat de boel echt draait om de ringen van macht van Sauron en dat we leren hoe ze gemaakt worden. We bezoeken daarnaast heel wat unieke locaties die je nog niet gezien hebt in de franchise.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-reacties
Fans blijken niet enorm enthousiast te worden van de titel The Lord of the Rings: The Rings of Power. Sommigen vinden het echt een domme titel, anderen noemen het een titel die prima is en niet heel geïnspireerd lijkt te zijn.

De showrunners, J.D. Payne en Patrick McKay, vertelden in een statement nog dat ze zich voorstellen dat deze titel prima op een boek van J.R.R. Tolkien zou kunnen staan.

"The Rings of Power verenigt alle grote verhalen van Midden-Aarde's Tweede Era: het smeden van de ringen, de opkomst van Dark Lord Sauron, het epische verhaal van Númenor, en de Last Alliance of Elves and Men. Tot nu toe heeft het publiek alleen het verhaal van de One Ring gezien, maar voor er maar een was, waren er velen. En wij kijken er enorm naar uit dat epische verhaal te vertellen."

The Lord of the Rings: The Rings of Power begint op 2 september. Hieronder de reacties:


Bron: Comic Book

Lees meer over: Lord of the Rings, The Lord of the Rings The Rings of Power, Amazon, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws