search
'Young Wallander' is terug in de officiële trailer voor het tweede seizoen
Series / Nieuws

'Young Wallander' is terug in de officiële trailer voor het tweede seizoen

Het tweede seizoen is zeer binnenkort te bekijken op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het wachten is bijna voorbij! Het tweede seizoen van Young Wallander verschijnt zeer binnenkort op streamingdienst Netflix. Ondertussen geeft een nieuw verschenen trailer ons alvast een mooi voorproefje van dat tweede seizoen.

De serie Young Wallander is gebaseerd op het hoofdpersonage uit de razend populaire Zweedse misdaadromans die afkomstig zijn van de hand van Henning Mankell. Toch is er een duidelijk verschil met de boeken. Daar waar het personage in de boeken namelijk volwassen is en zich heeft gevestigd geldt dat niet voor het personage uit de reeks. In de serie keren we dan ook helemaal terug naar het begin van de carrière van Kurt Wallander.

Afscheid
Aan het einde van het eerste seizoen van Young Wallander zagen we hoe Kurt afscheid nam van de politie. Dit heeft als gevolg dat hij in de nieuwe afleveringen niet alleen enigszins stuurloos, maar ook wat onzeker is. Dit niet in het minst met betrekking tot wat de toekomst nog zal brengen.

Wanneer er een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld krijgt Kurt echter de mogelijkheid om terug zijn oude job op te pakken. Dat schept uiteraard meteen terug heel wat klaarheid.

De officiële trailer van het tweede seizoen van Young Wallander is hieronder te bekijken. De nieuwe afleveringen verschijnen op Netflix vanaf volgende week, namelijk 17 februari.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen