search
Disney+ kondigt releasedatum 'The Kardashians' aan en pakt uit met eerste trailer
Series / Nieuws

Disney+ kondigt releasedatum 'The Kardashians' aan en pakt uit met eerste trailer

De nieuwe realityserie zal weldra te bekijken zijn op de streamingdienst van Disney...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de populaire realityserie Keeping Up with the Kardashians kregen in 2020 slecht nieuws te verwerken. Toen werd door de populaire familie namelijk bekend gemaakt dat ze zouden stoppen met het project. Echter betekent dat zeker niet dat de familie volledig van het kleine scherm verdwijnt, in tegendeel. Een nieuw project staat namelijk in de startblokken op de streamingdienst van Disney!

Disney+ kondigde eerder reeds de komst aan van een gloednieuwe realityserie genaamd The Kardashians. In deze nieuwe reeks duiken uiteraard weer heel wat bekende gezichten uit de familie op. Het gaat hierbij alvast zeker om Kris, Kourtney, Kim, Kendall, Khloé evenals Kylie.

Eerste teaser
Ondertussen is er wat meer bekend geraakt over de nieuwe realityserie. Zo stuurde Disney inmiddels een eerste teaser de wereld in. In deze teaser wordt meteen duidelijk dat de dames open kaart gaan spelen. Bovendien wordt de kijker ook een blik gegund achter de schermen van het miljardenbedrijf van de familie.

Wie niet meer kan wachten op het verschijnen van het eerste seizoen van The Kardashians zal toch nog even geduld moeten koesteren. Het eerste seizoen van de nieuwe realityserie is namelijk pas te bekijken op Disney+ vanaf 14 april.

Aanbevolen artikelen