Apple TV+ kondigt releasedatum aan van duistere serie 'Roar' met Nicole Kidman

Releasedatum serie 'Roar' met Nicole Kidman bekend

De reeks is een hersenspinsel van het team dat eerder verantwoordelijk was voor de serie 'GLOW'...

Geoffrey Ketels, 8 februari 2022 om 16:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Apple TV+ de komst aankondigde van de gloednieuwe serie Roar. De reeks is een hersenspinsel van het team dat eerder voor Netflix aan de slag ging met de serie GLOW. Bovendien is bekend dat de reeks zal worden geleid door een vrouwelijke cast.
Het zijn aldus Carly Mensch evenals Liz Flahive die ook in grote lijnen bij Roar verantwoordelijk zijn voor de productie. Zij hebben er inmiddels voor gekozen om een multideal af te sluiten met Apple TV+. De serie Roar is de eerste productie die voortvloeit uit deze deal.

Dat er een duidelijke connectie is tussen Roar en GLOW wordt ook meteen duidelijk wanneer we de leden van de cast bekijken. In de reeks zijn dan ook namen te zien als Alison Brie en Betty Gilpin. Daarnaast bestaat de cast nog uit andere namen als Nicole Kidman evenals Fivel Stewart, Merritt Weaver en natuurlijk ook Cynthia Erivo en Kara Hayward.

Plot blijft geheim
Tot dusver is er nog niets bekend gemaakt over het plot van de reeks. Wel werd door Apple het volgende aangegeven:

"Roar schetst een inzichtelijk, ontroerend en bovendien ook met momenten hilarisch portret van wat het vandaag de dag betekent om een vrouw te zijn. Dit met een unieke mix van realisme en futuristische werelden die elkaar ontmoeten in acht verschillende verhalen. De serie bevat heel wat ongetwijfeld herkenbare huiselijke evenals professionele situaties."

De serie Roar is vanaf 15 april 2022 exclusief te bekijken op de streamingdienst Apple TV+.

Lees meer over: Roar, Apple, Apple TV, Apple TV Plus, serie, series, Nicole Kidman

Populair nieuws