Eerste voorproefje 'Lord of the Rings: The Rings of Power' onthuld!

Eerste voorproefje 'Lord of the Rings' onthuld!

Lord of the Rings: The Rings of Power van Prime Video wordt heel tof als we dit zo zien.

Jim Pedd, 09-02-2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op 13 februari is dan eindelijk de eerste trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien. Dat is bekend gemaakt in een korte video die Prime Video vrijgaf.
In de korte promo, die je onderaan dit artikel vindt, staat in het Elfs geschreven wanneer deze te zien is. Verschillende experts van de taal uit Midden-Aarde van schrijver J.R.R. Tolkien wisten af te leiden dat het gaat om een trailer die op zondag 13 februari zijn debuut maakt.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie
De The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie speelt zich af in de Tweede Era, een tijdperiode waarin Sauron in eerste instantie aan de macht kwam. Hij maakte de machtige One Ring, die de drijvende kracht was van zowel de boeken van Tolkien als de films van Peter Jackson.

Showrunners J.D. Payne en Patrick McKay vertelden al eens dat de serie wat hen betreft een titel heeft die alle grote verhalen van de tweede era van Midden-Aarde verenigt. "Denk aan het smeden van de ringen, aan de opkomst van de Dark Lord Sauron, het epische verhaal van Númenor en de Last Alliance of Elves and Men. Tot nu toe heeft het publiek eigenlijk alleen het verhaal van de One Ring gezien, maar voordat er een was, waren er velen en wij kijken ernaar uit om dat verhaal te delen."

Prime Video heeft getekend voor meerdere seizoenen van The Lord of the Rings: The Rings of Power en deed dat al in 2017. De serie is in september te zien op de streamingdienst.


Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, LOTR, Amazon, Prime Video, JRR Tolkien

Populair nieuws