'The Wheel of Time'-beelden zijn wel erg indrukwekkend

207 camera's op de set van The Wheel of Time van Prime Video!

Jim Pedd, 9 februari 2022 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time wordt nog grootschaliger in het aankomende tweede seizoen. Actrice Jennifer Cheon Garcia speelt een bijrol in de televisieserie en deelde een wel heel opvallende video van achter de schermen.
De actrice, die de rol van Leane Sharif speelt in de Amazon-serie, deelde een clip van zichzelf achter de schermen, omringd door camera's en verlichting. Ze schrijft bij de video: "ik geloof dat ze zeiden dat het 207 camera's zijn". Dat is behoorlijk wat!

The Wheel of Time-opnames
De opnames van het tweede seizoen van de serie The Wheel of Time lijken inmiddels wel voorbij te zijn. De video ondersteunt in elk geval wel het statement dat Vernon Sanders van Prime Video recent vrijgaf, waaruit blijkt dat de serie groter dan ooit is.

"We gingen seizoen 2 tegemoet met de vraag wat we zouden kunnen verbeteren met deze gigantische wereld en al deze personages. Dus ik voorspel je dat seizoen 2 groter, gedurfder en een uitgebreider Wheel of Time zal laten zien".

Het tweede seizoen van The Wheel of Time heeft nog geen releasedatum. Wel weten we al zeker dat er ook een derde seizoen van de televisieserie aankomt, dat is namelijk eerder deze week aangekondigd.

The Wheel of Time seizoen 1 zie je nu op Prime Video.

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Opnames, Amazon, Rafe Judkins

Populair nieuws