Tom Cruise' 'Edge of Tomorrow' mogelijk als tv-serie

De geliefde scifi-actiefilm is als tv-serie in ontwikkeling voor op HBO Max.

Bram de Groot, 08-02-2022 18:30

Al jaren zou er een vervolg op de geliefde scifi-actiefilm Edge of Tomorrow in de maak zijn en nu zijn er berichten dat Warner Bros. en HBO Max in het geheim een tv-serie aan het ontwikkelen zijn. Lees de details hieronder.
Naar aanleiding van een aanklacht van partner Village Roadshow aan het adres Warner Bros. wordt duidelijk dat een van de projecten die afgelopen maanden in concept in ontwikkeling zijn genomen, een tv-serie in de wereld van Edge of Tomorrow is.

Verdere details ontbreken, maar het lijkt er dus verdacht veel op dat het filmvervolg van de radar is. Het origineel met vooral Tom Cruise en Emily Blunt kwam van regisseur Doug Liman. De eerste film werd dus mede gefinancierd door Village Roadshow.

Met of zonder Cruise?
De kans lijkt klein dat Cruise en Blunt onderdeel worden van de serie. Daarvoor zitten hun agenda's voor de korte termijn al flink vol. Cameo's zijn uiteraard niet uitgesloten.

Eerder zei regisseur Liman dat hij werkte aan het idee dat "het een vervolg ook een prequel" zou moeten zijn. Wat hij daar exact mee bedoelde, is niet duidelijk.

Je vindt het eerste deel overigens gewoon op Netflix.


Bron: Twitter

Lees meer over: Edge of Tomorrow, Tom Cruise, Emily Blunt, Doug Liman

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix