search
Nieuw op Netflix: Het voorlaatste seizoen van 'Brooklyn Nine-Nine'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het voorlaatste seizoen van 'Brooklyn Nine-Nine'

Het zevende en voorlaatste seizoen van de reeks is nu te bekijken op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Brooklyn Nine-Nine hebben er in Nederland even op moeten wachten. Vanaf nu is dan toch echter eindelijk het voorlaatste seizoen van de reeks te bekijken op streamingdienst Netflix.

In het zevende seizoen van de reeks wordt meteen duidelijk dat Holt stevig worstelt met de degradatie die hij heeft ontvangen. Uiteindelijk slaagt hij erin om na een onverwachte dood toch terug te keren naar de positie van kapitein.

Voor Jake en Amy geldt bovendien dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie. Ook voor Charles breken spannende tijden aan. Hij wordt namelijk opgenomen in één van de nieuwe task forces die door Holt zijn opgezet.

Voorlaatste seizoen
Voor het zevende seizoen van Brooklyn Nine-Nine geldt dat ze meteen ook de voorlaatste is van de nochtans populaire reeks. Het achtste seizoen werd in de Verenigde Staten voorgaande zomer reeds uitgezonden. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer deze in Nederland te zien zal zijn.

Voor het zevende seizoen van de reeks geldt aldus dat ze vanaf nu te bekijken is op streamingdienst Netflix. Wil je graag een voorsmaakje krijgen van dit zevende seizoen? Dan kan de onderstaande trailer daarvoor zorgen!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen