'Fresh Prince'-serie doet dit volledig anders

Bel-Air, zoals de serie gaat heten, doet het even anders dan z'n voorganger.

Jim Pedd, 9 februari 2022 11:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De hoofdrolspeler van de aankomende reboot van Fresh Prince of Bel-Air, Bel-Air, Jabari Banks, vertelde in een interview over de dynamiek tussen zijn personage, Will, en zijn neefje Carlton.
Het idee voor de reboot van Fresh Prince komt voort uit een YouTube-video van Morgan Cooper uit 2019. Daarin stelde hij zich de klassieke sitcom uit de jaren negentig voor als een dramaserie.

Bel-Air-serie
De Bel-Air-serie werd door Will Smith aangezwengeld en een jaar nadat 'ie werd aangekondigd, wist Peacock de rechten ook daadwerkelijk in handen te krijgen.

In een interview met THR vertelde Banks over de focus op hoe Will en Carlton opgegroeid zijn als neven in Bel-Air. Olly Sholotan, die Carlton speelt, bleek een vriend te worden van Banks, wat zijn voordelen had voor wat we op 't scherm zien.

"Hij is een buitengewone partner voor in scènes, maar Olly is mijn broer. Toen ik net naar L.A. kwam, had ik geen idee van waar ik heen moest gaan, en moest ik een plek vinden om te leven. Hij zei meteen: 'Ik rijd je wel rond, zal je naar elke buurt brengen en dan zien we wel'. Het laat echt zien wie hij als mens is, en we konden zowel buiten als op de set echt rondhangen. We zijn echt goede vrienden."

Dat uit zich ook in de afleveringen. "We wilden echt zien hoever we die dynamiek van Will en Carlton konden nemen. In de eerste aflevering en de laatste is het compleet anders."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bel air, Fresh Prince, reboot, Olly Sholotan, Jabari Banks

Populair nieuws