De 'Fresh Prince of Bel-Air' reboot onthult z'n cast

De Fresh Prince of Bel-Air reboot onthult z'n cast

Deze acteurs en actrices nemen het over in Fresh Prince of Bel-Air.

Jim Pedd, 16 september 2021 om 07:58

Streamingdienst Peacock werkt aan een remake van Fresh Prince of Bel-Air met de titel Bel-Air. De volledige cast is nu onthuld.
De serie Bel-Air geeft een moderne draai aan het semi-autobiografische verhaal van Will Smith. We zien in deze versie van Morgan Cooper een diepgaandere en meer dramatische blik op het geheel dan we in de sitcom uit de jaren negentig kregen. En we weten al dat Jabari Banks een opvolger is voor Smith.

De cast is onthuld
Maar de rest van de cast is dus ook onthuld. We stellen hen aan je voor:

Cassandra Freeman (The Enemy Within, Atlanta) speelt de nieuwe Vivian Banks; Olly Sholotan (Run Hide Fight, Evolution of Nate Gibson) speelt de nieuwe Carlton Banks; Coco Jones (Let it Shine, Vampires vs. The Bronx) is de nieuwe Hilary Banks; Akira Akbar (We Can Be Heroes, Captain Marvel) is Ashley Banks; Jimmy Akingbola (Most Dangerous Game, In The Long Run) is de nieuwe Geoffrey; Jordan L. Jones (Rel, Snowfall) is DJ "Jazz" Jeff; en Simone Joy Jones (The Chair, What If) is Lisa.

De serie speelt zich af in het moderne Amerika en krijgt afleveringen van elk een uur, die zich baseren op de sitcom en dan met name de complexe reis van Will van de straten van West Philadelphia naar de gated mansions van Bel-Air. Met deze nieuwe visie zien we de conflicten, emoties en vooroordelen die verkend worden in het format.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Fresh Prince of Bel Air, Fresh Prince, Bel Air, Will SMith, Akira Akbar

Populair nieuws